ISSN 2457 - 3973

Iris, Mihai Mărgineanu și Giulia vin la Zilele municipiului Piatra Neamț

Organizatorii Zilelor municipiului Piatra-Neamț au definitivat lista cu artiștii care vor concerta pe scena amplasată la Curtea Domnească. Manifestările vor avea loc în perioada 24 – 28 iunie 2015.

Iubitorii muzicii rock vor avea ocazia de a-i vedea din nou împreună pe Cristi Minculescu și IRIS. Recenta revenire a lui Cristi Minculescu lângă de Valeter Popa, Nelu Dumitrescu și Dan Borobeică i-a bucurat pe fanii care au crezut în IRIS doar în această formulă. Acestia au confirmat participarea la Zilele municipiului PiatraNeamț.

La Piatra-Neamț va reveni și Vasile Șeicaru, unul dintre cei mai îndrăgiți folk-iști din țară încă din vremea când participa la Cenaclul Flacăra. Și Mihai Mărgineanu și band-ul său vor fi prezenți la Zilele municipiului. Pe scenă vor mai urca în cele patru zile de concerte și Giulia, DJ Mayer și New Center.

La Curtea Domnească nu vor avea loc doar concerte de muzică rock și pop ci și concerte de muzică religioasă. De asemenea vor avea loc întreceri sportive, spectacole pentru copii, sculpturi vivante, proiecții de filme, dansuri medievale și multe alte surprize

Articolul anterior

Candidatul ideal la Primăria Piatra-Neamț: polician vs. independent! Cu cine ați vota?

Articolul următor

Candidatura lui Drăgușanu la Primăria Piatra-Neamț bagă zâzanie între PC și PLR!

Un comentariu

  • Minunat !!! chiar de ziua mea ..nici nu se putea mai frumos de atat ..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *