ISSN 2457 - 3973

Județul Neamț a luat 2 premii la Mamaia Copiilor

Numele municipiului Piatra-Neamț s-a auzit în toată țara şi la actuala ediție a Festivalului Național de Muzică „Mamaia Copiilor”. Şi chiar de două ori!

Adelina Timofte a câştigat premiul Vanimar la categoria de vârstă 4-6 ani iar Gerard Damian Ouatu a câştigat premiul întâi la categoria de vârstă 10-12 ani.

Ambii copii sunt elevii profesoarei de canto Alinei Apetrii, coordonatoarea Asociației Culturale „VIVA ALLEGRIA”.

Evoluții foarte bune au mai avut şi Catinca Gorduza-Burduja, Serena Gabur, Daria Stoleru şi Andreea Aldea, de asemenea de la „VIVA ALLEGRIA”. Concurența a fost poate cea mai mare din toate cele 15 ediții şi prin apariția, în premieră, a copiilor din Republica Moldova, recunoscuți pentru talentul lor. Copiii de la „VIVA ALLEGRIA” au primit aplauze parcă mai călduroase față de alții.

„Suntem mulțumiți că am ajuns în finală după cele două preselecții. Îi felicit pe toți elevii mei pentru prestație dar şi pentru faptul că au dovedit că sunt o echipă, că se susțin unii pe alții chiar şi când concurează între ei. Felicitări şi părinților pentru că sunt mereu alături de ei şi îi încurajează indiferent de rezultate. Le mulțumim şi celor de acasă pentru că am primit sute de mesaje din partea lor iar copiii au simțit susținerea acestora. Vom munci mai mult, mai determinat şi aici mă refer la toți copiii de la clasa de canto. Vrem să fim cei mai buni”, a declarat profesoara de canto Alina Apetrii, coordonatoarea Asociației Culturale „VIVA ALLEGRIA”.

Duminică, în ziua în care podul de flori era refăcut peste Prut iar tinerii din Mişcarea Unionistă mărşăluiau spre Bucureşti, marele trofeu Mamaia Copiilor 2015 era câştigat de o fetiță de 10 ani.

Din județul Neamț au mai participat în finală Teodora Tanasă, Teona Racheriu, Irina Mirți, Alice Prundu şi Sabrina Aniculăesei.

Un lucru este cert: toți finaliştii acestei ediții merită pe deplin felicitări! Au fost cei mai buni dintre miile de copii din țară care au trecut prin două preselecții.

Şi mulți dintre aceştia au confirmat deja prezența la prima ediție a Festivalului Național de Muzică pentru Copii „VIVA ALLEGRIA”, pe 5 şi 6 septembrie 2015!

Articolul anterior

Ce metode mai inventează hoții să îi fure pe nemțeni?

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamț vă întreabă: care sunt primele 5 probleme prioritare?

4 Commentarii

  • FELICITARI si cat mai multe realizari si succese in viata .Bravo copii prin voi se face cunoscut judetul nostru.

  • Nun putem decat sa va felicitam! Suntem mandri ca faceti cunoscut orasul prin rezultatele voastre! Felicitari, de asemeni, si doamnei Alina Apetrii pentru tot ceea ce face pentru oras si pentru copiii talentati!

  • Bravo copii! Felicitari pentru munca, talent, daruire! Felicitari parintilor si doamnei profesoare Alina Apetrii!

  • Felicitari si succes in continuare copiilor si celor care îi ajuta si îi indruma spre marea performanta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular