ISSN 2457 - 3973

Județul turistic Neamț: drumul Bicaz – Izvorul Muntelui, lăsat de izbeliște (fotogalerie)

Unul dintre cele mai importante drumuri turistice, aflat în subordinea Consiliului Județean Neamț, a fost lăsat de izbeliște de autorități. Este vorba de drumul Bicaz – Izvorul Muntelui, drum care duce către una dintre cele mai frumoase zone ale județului Neamț.

Despre strategia turistică a județului s-a vorbit în toate felurile dar toate au rămas la acest nivel. Un banal drum de circa 8 kilometri nu a fost reparat nici acum deși s-a intrat în ultimul an de mandat la CJ Neamț.

Zeci de gropi pun la încercare îndemânarea șoferilor și, atunci când nu mai ai cum ocoli, nervii acestora. Sunt porțiuni întregi unde pur și simplu nu ai cum să treci fără să scuturi din toate încheieturile pivoții și bucșele de la mașini. Dar cui îi pasă?

În județ s-au asfaltat, câteodată, și drumuri care nu trebuiau asfaltate pentru că se circula bine. Însă interesele erau altele, se pare.

Drumurile de interes turistic, cum este Bicaz – Izvorul Muntelui, au fost uitate. Anul trecut s-a făcut o cârpeală care nu a ținut nici măcar un sezon.

Acum au fost alocate circa 3 milioane de lei pentru reabilitarea a 4 poduri aflate pe acest sector de drum, însă nici vorba de asfalt. Depinde și cine dar mai ales cum face lucrarea…

În tot acest timp, administrația locală din Bicaz (oraș sufocat de gunoaie după cum am scris aici) are timp și mai ales bani de festivisme.

Drumul de la Bicaz la Izvorul Muntelui se află în administrarea Primăriei Bicaz dar pentru că invocă lipsa fondurilor, l-a predat la Consiliul Județean Neamț unde a rămas ani de zile la rubrica ”diverse”.

Iată câteva imagini elocvente ale acestui drum într-un județ care se vrea turistic…

Articolul anterior

O femeie de 38 ani din Neamț s-a autoincendiat

Articolul următor

Senatorul liberal Eugen Țapu: ”Dăncilă se plimbă cu bicicleta pe o autostradă inexistentă! PSD a condamnat Moldova la cizme de cauciuc!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *