ISSN 2457 - 3973

Klaus Iohannis anunţă relaxări din 15 mai: fără mască în exterior; circulaţie liberă 24/24. Nunţi şi botezuri din 1 iunie!

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat, joi – 13 mai 2021, o serie de măsuri de relaxare în ceea ce priveşte măsurile pandemice.

Astfel, din 15 mai nu mai este obligatorie purtarea măştiii în exterior, cu excepţia pieţelor, staţiilor de transport în comun sau a zonelor aglomerate.

De asemenea, se elimină restricţiile privind circulaţia (era interzis după ora 21.00) iar magazinele nu mai au program restrictiv ci vor avea programul de funcţionare normal.

Activităţile sportive sunt posibile cu 25% din locuri ocupate.

De asemenea, din 1 iunie se pot organiza nunţi, botezuri şi alte evenimente cu maxim 70 persoane iar în interior cu maxim 50 de persoane. De la 1 iulie, apoi de la 1 august, numărul acestora va creşte.

“Dacă organizatorul garantează că toate persoanele participante sunt vaccinate, se renunţă la număr maxim de participanţi”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele României a adăugat că vor urma şi alte relaxări pe parcursul lunilor ce urmează, astfel încât viaţa să revină la normal.

 

Articolul anterior

Deputatul Cozmanciuc (PNL Neamţ): Facem dreptate persoanelor persecutate etnic!

Articolul următor

Preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, anunţă de când se circulă pe axialul Izvorul Muntelui – Durău

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *