ISSN 2457 - 3973

Laurențiu Leoreanu, singurul candidat cert al PNL Neamț la alegerile locale!

Cu mai puțin de un an de zile înainte de alegerile locale (5 iunie 2016), filiala PNL Neamț are un singur candidat cert: Laurențiu Leoreanu la Primăria municipiului Roman! Cel puțin așa a declarat, sâmbătă, în Neamț, co-președinte Vasile Blaga, declarație care nu a fost contrazisă sau completată de Alina Gorghiu, de asemenea co-președinte PNL.

”Laurențiu Leoreanu are un aport foarte puternic la Roman, deci nu avem o problemă acolo cu candidatura. În rest, unde nu sunt candidați va fi o competiție. Așa cum scrie și în documentul de fuziune vom face analize sociologice iar decizia pentru capitalele de județ se ia la București. Le recomand tuturor colegilor, mai ales acum, să țină larg deschise porțile partidului spre societatea civilă. Nu cred că într-un județ cu potențial de dreapta cum este Neamț nu vom câștiga alegerile”, a declarat Vasile Blaga. cozmanciu-blaga-gorghiu-dragan

Odată cu această declarație se deschide o competiție internă pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din 2016. Cine va reuși să își contureze o imagine bună, bazată în primul rând pe notorietate, va avea prima șansă să ia startul la locale. Este valabil și pentru Dragoș Chitic care are atuul că ocupă funcția de primar interimar la Piatra-Neamț. Și dacă va ști să profite de această poziție, ar putea fi candidatul PNL la Primărie. Însă ezitarea co-președintelui PNL Vasile Blaga de a-l nominaliza ca și candidat cert dă de înțeles că există cel puțin încă un liberal ”cu ștaif” care își dorește această candidatură. În ecuație nu intră cu certitudine deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, care a declarat clar că nu va candida la alegerile locale!

Articolul anterior

Concert de gală, duminică, la Zilele municipiului Piatra-Neamț: Cristi Minculescu și IRIS!

Articolul următor

Zilele municipiului Piatra-Neamț 2015 – chiar a fost ”ediție de colecție”!

Un comentariu

  • Alt lup care a schimbat blana !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular