ISSN 2457 - 3973

Concert de gală, duminică, la Zilele municipiului Piatra-Neamț: Cristi Minculescu și IRIS!

Manifestările prilejuite de Zilele municipiului Piatra-Neamț se încheie, duminică, printr-un concert de gală. IRIS – cea mai iubită formație de muzică rock din România – va urca, începând cu ora 21.00, pe scena amplasată la Curtea Domnească. Bucuria fanilor este cu atât mai mare cu cât trupa s-a reîntregit cu cel care a lăsat amprenta cea mai puternică de-a lungul celor peste 38 de ani de existență: solistul Cristi Minculescuiris-foto1

Miile de pietreni care vor veni la spectacolul din această seara vor avea ocazia de a asculta, din nou, “Cine mă strigă în noapte”, “Trenul fără Naș”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca”, ”Să nu crezi nimic“ sau ”Ultimul mic dejun al lui Bon“, ”Casino“, ”Da, da, eu știu!“. Sunt doar câteva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor.

Începând cu 1977 IRIS a susținut peste 5.000 de spectacole, inclusiv la Piatra-Neamț, în fața unui număr record de spectatori.

În deschidere concertului din această seară, de la ora 19.00, pe scenă vor urca Ansamblul ”Codrii Neamțului” iar de la ora 20.00, Mihai Mărgineanu.

La mulți ani, Piatra-Neamț! La mulți ani, pietreni! La mulți ani, IRIS!

Articolul anterior

Viva Allegria a adus bucuria pe scena Zilelor municipiului Piatra-Neamț

Articolul următor

Laurențiu Leoreanu, singurul candidat cert al PNL Neamț la alegerile locale!

Un comentariu

  • extraordinar!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular