ISSN 2457 - 3973

Liviu Harbuz, candidatul PSD la Primăria Piatra Neamț

Deputatul Liviu Harbuz a fost desemnat de conducerea organizației PSD Neamț să candideze la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț.

Decizia a avut la bază un sondaj de opinie în care parlamentarul a ocupat prima poziție.

”Sunt convins că va câștiga funcția de primar. Noi, PSD, suntem un partid serios și facem echipă alături de Liviu Harbuz, și le vom aduce pietrenilor ceea ce își doresc”, a declarat deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

”Este un moment de cotitură și totodată emoționant pentru mine. Am acceptat această candidatură în primul rând pentru că iubesc orașul Piatra Neamț, pentru că partidul mi-a dat această responsabilitate și încredere, dar în primul rând candidez pentru pietreni. Piatra Neamț are nevoie de un primar și nu de un funcționar, are nevoie de un primar vizionar pentru cetățeni, care să aibă contacte și să deschidă uși la București. Important este cine te cunoaște pe tine și nu pe cine cunoști tu la București. Îmi doresc ca Piatra Neamț să redevină orașul copilăriei și tinereții mele, un oraș verde și vesel, să redevină Perla Moldovei”, a declarat deputatul Liviu Harbuz.

Liviu Harbuz a fost consilier al premierului Victor Ponta și cel care a pus bazele Agenție Naționale Sanitar-Veterinare, instituție pe care a condus-o în perioada 2000 – 2004.

Liviu Harbuz este de profesie medic veterinar și este vicepreședinte al Colegiului Național al Medicilor Veterinari.

Liviu Harbuz are de asemenea mai multe afaceri în domeniu.

Odată cu desemnarea sa ca și candidat la Primăria Piatra Neamț, lista cu cei mai importanți competitori s-a definitivat.

În cursa electorală mai sunt anunțați primarul Dragoș Chitic (PNL) și deputatul Cătălin Drăgușanu (ALDE).

  Articolul anterior

  Începe nebunia! Îl demite prefectul pe primarul Dragoș Chitic? Urmează și Laurențiu Leoreanu…

  Articolul următor

  Pe cine ironizează primarul Dragoş Chitic? “Fii deştept. Respectă legea. Nu fi ca Ion.”

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular