ISSN 2457 - 3973

Liviu Harbuz: ”Nu ne afectează plecările din PSD”. Cum vor ”digera” social-democrații numirea unui om de dreapta în fruntea PSD Piatra Neamț?

Proaspăta numire a Luminiței Vîrlan ca președinte interimar al PSD Piatra Neamț a ridicat mai multe semne de întrebare nu în ceea ce înseamnă capacitatea politică a acesteia de a prelua organizația ci față de absența lui Liviu Harbuz. Dincolo de faptul că este deputat, Liviu Harbuz este candidatul la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț.

Puțini se așteptau însă ca Liviu Harbuz să nu fie numit președinte interimar al PSD Piatra Neamț imediat după oficializarea ”divorțului” între fosta președintă, Aurelia Simionică, și PSD. Au mai urmat câteva demisii în cascadă, inclusiv ale unor membri cu funcție de conducere în PSD Piatra Neamț: Neculai Timaru, președinte executiv și Silvia Baidan, secretar general sunt cele mai importante.

Și, parcă într-o grabă ciudată, în fruntea celei mai importante organizații a PSD din Neamț a fost numit un politician care, până în urmă cu câteva luni, a activat peste 16 ani pe zona de dreapta (PD, PDL).

Această numire parcă are scopul de a agita și mai mult apele în PSD Piatra Neamț și PSD Neamț, pentru că este greu de crezut că social-democrații sadea vor digera această numire.

Pe de altă parte, Liviu Harbuz a declarat, pentru newsallert.ro, că scopul său nu a fost să îi ia locul Aureliei Simionică și că își vede în continuare de campania pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț.

”Nu mi-am propus să îi iau locul doamnei Aurelia Simionică. Treaba mea este să  îmi organizez campania pentru candidatura la funcția de primar. După mine nu mă afectează în niciun fel plecările din partid. Este alegerea lor”, a comentat deputatul Liviu Harbuz.

Articolul anterior

Luminița Vîrlan a fost numită președinte interimar al PSD Piatra Neamț!

Articolul următor

“Cherchez la femme!” Să vedem ce mai spun acum liderii PSD Neamț despre ”pdl-iștii vopsiți în galben”…

2 Commentarii

  • trebuie sa se gaseasca si cate unul care nu mai respecta disciplina de partid impusa in psd.nu ma mira ca nu baga in seama demisiile din partid.in fond ce personalitate este simionica.cina a auzit de simionica inainte de a veni la psd.per total municipiul p.neamt a castigat.d-na profesoara varlan e un nume si fara partid.a condus cel mai performant liceu din judet.intotdeauna a fost o persoana puternica.nici pregatirea lui harbuz nu o putem neglija.ma bucur ca incet,incet scapa de activistii de partid mediocri sau expirati.mai trebuie sa inteleaga si electoratul si totul e in regula.bafta multa!

  • Nu ne mai miră nimic. Daca au văzut că nici Papa Ioan Paul al II-lea nu a fost catolic şi a condus Biserica Catolică, dece nu s-ar face excepţii şi în PSD ? Astăzi foarte mulţi semnalizează la stânga şi virează dreapta ! E ca şi cum te-ai născut şi ai fost martorul lui Iehova iar dupa 16 ani ai devenit creştin ortodox !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.