NewsAllert :

Un copil de 4 ani, rănit într-un accident rutier produs în Neamţ

A fost aprins iluminatul ornamental şi din bradul de Crăciun din Piatra-Neamţ

Poliţiştii de imigrări din Neamţ au depistat patru persoane din SUA, Sri Lanka şi Turcia care stăteau ilegal în judeţ

E.ON Piatra-Neamț se mută într-o nouă locație! Accesul în interior, doar cu programare telefonică sau on-line!

Ciprian Manoliu din cadrul ISU Neamţ – desemnat Pompierul de Onoare al anului 2022 în România

Tânără din Neamţ care a traversat neregulamentar, accidentată de un şofer octogenar

Deputatul Oana Bulai: „Refuzul Austriei de aderare a țării noastre la Schengen reprezintă umilirea noastră!”

Centrele de permanență din Neamț se reorganizează, din 1 ianuarie 2023! Iată lista centrelor!

„Nimeni singur de Crăciun” – o inițiativă a omului Daniel Vasilică Harpa

A mai rămas o zi până la deschiderea târgului „Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului”!

Florentina Moise (preşedinte PSD Piatra-Neamţ): „Mulţumită” primarului trecem în etapa „Crăciun de plastic pe bani mulţi”

Bărbat beat, accidentat pe trecerea de pietoni la Zăneşti de o şoferiţă din Piatra-Neamţ

De la buldozer la smart village! Drumul greu dar spre succes sigur al Asociaţiei „Ţinutul Răzeşilor” Neamţ!

Inspectorul şcolar general Florentina Moise: „Peste 7.000 elevi din Neamţ primesc de azi carduri sociale cu câte 500 lei!”

A murit biciclistul accidentat pe E85, în Neamţ

  • 9 decembrie 2022

ISSN 2457 - 3973

Luminița Vîrlan a fost numită președinte interimar al PSD Piatra Neamț!

Am primit pe adresa redacției un comunicat de presă de la PSD Neamț prin care suntem informați că doamna profesoară Luminița Vîrlan a fost numită președinte interimar al organizației PSD Piatra Neamț. Decizia vine ca urmare a demisiei din partid a președintei Aurelia Simionică dar și a secretarului Silvia Baidan. De asemenea, președintele executiv Neculai Timaru a demisionat din toate funcțiile de conducere. Ioan Fiterău a demisionat, la rândul său, din PSD.

Rămâne de văzut dacă noua funcție o va ajuta pe Luminița Vîrlan să ocupe o poziție eligibilă pe lista de Consiliu Local, ea nefiind, până acum, prezentată ca parte a echipei lui Liviu Harbuz, candidatul pentru funcția de primar.

 

COMUNICAT DE PRESĂ

BPJ PSD Neamț a desemnat-o președinte interimar al PSD Piatra Neamț pe doamna Luminița Vîrlan

Biroul Politic Judeţean al PSD Neamţ a decis să o desemneze în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale PSD Piatra Neamţ pe doamna Luminiţa Georgeta Vîrlan. Avem încredere că sub coordonarea doamnei Vîrlan, PSD Piatra Neamţ va reuşi să confirme statutul organizaţiei social-democrate de principală forţă politică a municipiului Piatra Neamţ şi să dea viitorul primar al pietrenilor în persoana domnului Liviu Harbuz.

Decizia Biroului Politic Judeţean al PSD Neamţ a avut în vedere atât experienţa politică a doamnei Vîrlan, cât şi pe cea managerială, pe care a demonstrat-o cu desăvârşire din funcţia de conducere a Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Piatra Neamţ,  instituţie de prestigiu a judeţului nostru.

În acelaşi timp, suntem convinşi că experienţa doamnei Vîrlan, alături de profesionalismul şi devotamentul domniei sale, vor reprezenta un plus de valoare pentru organizaţia PSD Piatra Neamţ. Sub îndrumarea doamnei Luminiţa Vîrlan, PSD Piatra Neamţ va continua să fie aceeaşi echipă unită ca şi până în acest moment.

Îi urăm colegei noastre mult succes!

Articolul anterior

Neculai Timaru, președintele executiv al PSD Piatra Neamț a anunțat că demisionează din toate funcțiile

Articolul următor

Liviu Harbuz: ”Nu ne afectează plecările din PSD”. Cum vor ”digera” social-democrații numirea unui om de dreapta în fruntea PSD Piatra Neamț?

3 Commentarii

  • Calul troian adus in curtea unui P.S.D in deriva, dar poate si „seful valutist ca care ” se retrage si vine Rogin in locul lui, iar Harbuz cade in fata A.N.I. prea tarziu sa se mai poata stabili un alt candidat! Intrebarea de 10 puncte este, „Cine castiga in cazul in care exercitiul meu de imaginatie devine realitate?” Catre admin …..

  • surrize,surprize…

  • N-o intreaba nimeni pe prea-distinsa doamna, care abia reuseste sa-si tina orele ca profesoara la LPR, daca nu nu are si antecedente politice pe la taranisti? S-au prescris? Miine-poimiine ne trezim si cu madam Vintea, si cu madam Hirte mai curate, mai uscate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *