ISSN 2457 - 3973

Liviu Harbuz, președinte executiv al PSD Neamț! Luminița Vîrlan rămâne președintele PSD Piatra Neamț!

Deputatul Liviu Harbuz este președintele executiv interimar al PSD Neamț. Acesta a fost numit pe funcție imediat după demisia din partid a deputatului Vlad Marcoci, cel care fusese ales în vara anului 2015 chiar în lupta directă cu Harbuz. Atunci, Vlad Marcoci a câștigat fără drept de apel în timp ce Liviu Harbuz a preferat să meargă la un concert în București. După aproape un an de zile, acesta a ajuns pe funcția pe care și-a dorit-o.

Pe de altă parte, Luminița Vîrlan rămâne președintele interimar al filialei PSD Piatra Neamț. Mai mult, ea va fi susținută și va obține mai mult ca sigur, vineri, postul de viceprimar al municipiului Piatra Neamț în urma alianței cu PMP și ALDE.

Nu în ultimul rând, Ionel Arsene rămâne președintele PSD Neamț chiar dacă va fi ales, vineri, președinte al Consiliului Județean Neamț. Inițial se punea în discuție, în cadrul PSD la nivel național, ca președinții de filială să nu poată fi și președinți ai Consiliilor Județene dar la presiunea liderilor din teritoriu s-a renunțat la această măsură.

Ionel Arsene a anunțat că este chiar interesat de un nou mandat de președinte al PSD Neamț dacă va avea sprijinul colegilor din partid.

Articolul anterior

S-a deschis oficial ”Piatra Fest 2016”

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: ”Rămân președintele PNL Neamț!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.