ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc: ”Rămân președintele PNL Neamț!”

Deputatul Mugur Cozmanciuc a spulberat, joi, într-o declarație pentru newsallert.ro, orice speculație privind viitorul său politic.

”Rămân președintele PNL Neamț. Nu s-a pus niciodată problema că voi pleca. Așadar, nu am ce alte comentarii să fac”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Afirmația sa vine în contextul în care au apărut zvonuri că acesta ar urma să plece din fruntea filialei PNL Neamț urmare a faptului că liberalii vor intra în opoziție la Consiliul Județean și la Consiliul Local Piatra Neamț.

Mugur Cozmanciuc a spus însă că nu a luat deloc în calcul varianta plecării din fruntea PNL Neamț și că rămâne aici pentru a pregăti alegerile parlamentare.

La alegerile locale, PNL Neamț a obținut 25 de funcții de primar (între care și cele de la Piatra Neamț și Roman), 14 consilieri județeni și un vot politic aproape de cel al PSD.

Articolul anterior

Liviu Harbuz, președinte executiv al PSD Neamț! Luminița Vîrlan rămâne președintele PSD Piatra Neamț!

Articolul următor

Astăzi, alegeri la CJ Neamț! Arsene – președinte, Asaftei și Dulamă – vicepreședinți! Iată lista celor 35 de consilieri!

Un comentariu

  • Eu consider ca dl. Cozmanciuc nu ar trebui sa plece. Veti vedea ca tot raul de acum va fi spre binele PNL. PSD nu se va dezice de stilul arogant. Mai ales presedintele Arsene va crea foarte multe probleme inclusiv in interiorul PSD. Va dori sa controleze si sa contabilizeze totul. Veti vedea!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *