ISSN 2457 - 3973

Lucian Micu, candidatul PSD la Primăria Roman?! Dragoș Chitic, candidat independent la Piatra-Neamț?!

Lucian Micu, fostul primar al municipiului Roman (până acum 2 săptămâni), a demisionat din PNL. Anunțul a fost făcut, astăzi, pe facebook.

Ca o coincidență, tot astăzi este programată o conferință de presă a PSD la Roman. Acțiunea este organizată de conducerea județeană și, potrivit unor surse, ar urma să fie anunțată alianța electorală cu PPUSL (partidul lui Dan Voiculescu).

Nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă la această conferință va fi anunțat și candidatul pentru funcția de primar în persoana lui Lucian Micu.

Singura certitudine este că Micu a anunțat deja că va candida la primărie, dar nu a spus din partea cărui partid, sau dacă o va face ca independent.

Și la Piatra-Neamț există informații că situația va fi similară cu cea de la Roman.

Dragoș Chitic ar urma să își anunțe candidatura (fără partid) în cadrul unei intervenții pe facebook, marți, 11 august.

Prin deciziile luate, și Dragoș Chitic și Lucian Micu nu fac altceva decât jocurile PSD!

Cei 2 sunt supărați că nu au fost nominalizați de PNL să candideze pentru încă un mandat de primar însă decizia președintelui PNL, Ludovic Orban, este justificată.

Dragoș Chitic are o condamnare cu suspendare (aflată în recurs) și potrivit statutului partidului nu mai poate candida. În urmă cu un an, Dragoș Chitic a anunțat că nu mai este interesat să candideze, decizie susținută în cadrul unei emisiuni și săptămâna trecută.

Lucian Micu a fost demis, acum 2 săptămâni, prin ordin al prefectului, după ce a pierdut procesul la Înalta Curte de Casație și Justiție unde atacase decizia ANI de incompatibilitate.

Articolul anterior

COVID – Situația pe fiecare localitate din județul Neamț (11 august)! Nu a scăpat nici o comună sau oraș!

Articolul următor

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu (PMP): Ese momentul să sprijinim producătorii locali. Avem nevoie de o piață ambulantă în Piatra-Neamț!

Un comentariu

  • Nu ma mira ca si-a dat seama tarziu cine este lupul in blana de oaie, dar si el este tot un lupusor prapadit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.