ISSN 2457 - 3973

Managerul Ioan Lazăr, greu de … demis de la Spitalul Județean! (episodul 4)

A trecut și ziua de luni și dr. Ioan Lazăr este în continuare manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Asta după ce în, ultimele săptămâni, de la Consiliul Județean Neamț au venit declarații, amenințări și chiar certitudini că managerul spitalului va fi demis.

Ultima reacție a fost chiar vinerea trecută când în baza unui comunicat de presă, președinta CJ, Emilia Arcan susținea că a apărut mult-așteptatul raport al Consiliului de Administrație (prin care se constată deficiențele manageriale și se propune demiterea managerului). Președinta CJ mai spunea că toate documentele care stau la baza schimbării lui Ioan Lazăr trebuie să fie semnate de mai mulți șefi de servicii din instituție și cum programul este mai scurt vinerea, nu au mai apucat să semneze toți. Aveam și un nume anunțat vineri pentru funcția de manager interimar: dr. Alexandru Juncu.

Nici luni nu s-a întâmplat nimic, în ciuda programului normal, dar probabil că lunea nici iarba nu crește. Așa că Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț este condus tot de Ioan Lazăr!

Poate de 8 martie!

 

Articolul anterior

Scrisoare deschisă adresată Prefectului judeţului Neamţ, doamna Niculina Dobrilă

Articolul următor

Grădinița ”Floare de Colț” va fi redeschisă cel mai devreme joi! Acarul Păun – 2 îngrijitoare! Trei întrebări pentru directoarea Școlii ”Daniela Cuciuc”

3 Commentarii

  • Amatori… Abia astept “Die Hard” partea a 5-a! 🙂

  • Maine facem o saptamana de la comunicatul oficial al Consiliului Judetean prin care se anunta demiterea managerului. Intre timp, nimic. Nicio demitere, nicio retractare, nicio explicatie. Doar niste impotenti care ne anunta de vreo cateva saptamani ca il demit “maine” pe Lazar. PENIBIL !

  • Nu au cu ce șa- l demita,doctorul e mult mai,,tare,,!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *