ISSN 2457 - 3973

Marea familie romașcană susține Clubul Liberalilor din Neamț

Un moment special la prima ediție a Clubului Liberalilor din Neamț a fost prezența în fața auditoriului a celor doi piloni ai organizației PNL Roman.

Fostul primar și actualul deputat Laurențiu Leoreanu, în prezent vicepreședinte al PNL și primarul Lucian Micu au vorbit despre importanța alegerilor de duminică. Pe post de amfitrion a fost un alt membru marcant al echipei liberale nemțene, originar din Roman, și anume prim-vicepreședintele George Lazăr.

Deputatul Leoreanu a explica, în cadrul evenimentului, că duminică este șansa PNL să câștige alegerile și să readucă România pe direcția corectă.

”PNL este singurul partid istoric și care are un cuvânt de spus în democrație în Europa. Liberalii au scris istorie în cei 144. Important este astăzi ce facem noi, ce va rămâne scris despre ceea ce s-a întâmplat în această perioadă. Stă în puterea noastră să așezăm PNL acolo unde a fost și chiar mai mult decât atât. Este o perioadă în care există o degringoladă în politica promovată de PSD, politic și administrativ. România este privită circumspect de forțele politice europene. Social-europenii îi privesc cu distanță pe cei din PSD. Eu vă propun, de ziua PNL, să ne gândim și la un cadou pentru PNL. Iar cel mai frumos cadou ar fi ca duminică, pe 26 mai, să putem obține un rezultat cu adevărat merituos. Să dovedim românilor că suntem în linia întâi în așteptările lor. Toată această forță care astăzi se adună într-o emoție să se descarce într-o activitate susținută într-o zi foarte importantă, în ziua votului decis pentru români, pentru România și pentru Neamț. Fiecare dintre noi trebuie să dovedim că suntem liberali și prin faptă. Capul sus, la luptă cu demnitate. Atunci adversarul te respectă, când ești curajos și învingător. Când ai plecat capul în fața lui, pentru el deja ești un învins. Când vei câștiga, vei fi respectat și de dușmani. Dumnezeu să binecuvinteze ceea ce am pregătit noi pentru România”, a declarat deputatul Laurențiu Leoreanu, vicepreședintele PNL.

Așa cum i-a predat ștafeta la primărie, deputatul Laurențiu Leoreanu i-a deschis drumul (spre microfon) primarului Lucian Micu. Acesta a vorbit despre emoțiile trăite în campaniile electorale precedente și punctul culminant atins la manifestarea din 9 mai, de la Sala Polivalentă, unde au participat peste 5.000 de liberali din Neamț.

”După 2 ani de letargie politică, emoțiile au început să reapară. Au reapărut din 9 mai când am intrat la Sala Polivalentă. Delegația romașcană nu era încă venită, eram doar eu cu domnul deputat Leoreanu veniți înainte. Și când am intrat și am văzut cât era de plină sala, cum vuia și câtă energie pozitivă transmitea, ne-au năvălit emoțiile. Sunt emoții pe care am putut să le generăm pe acest val care ne este net favorabil. Scopul este să înțelegem cu toții că PNL poate fi cel care, pune alături de cetățenii din Neamț, România în primul rând”, a declarat primarul municipiului Roman, Lucian Micu.

Municipiul Roman este alături de municipiul Piatra-Neamț condus de un primar liberal. Începând cu anul 2004, Primăria municipiului Piatra-Neamț nu a mai fost câștigată de PSD. Aceeași situație s-a întâmplat începând din 2008 și la Roman.

Articolul anterior

Trei personalități ale municipiului Piatra-Neamț, premiate la prima ediție a Clubului Liberalilor din Neamț

Articolul următor

Concluzii la finalul campaniei electorale în Neamț! Ce surprize se conturează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.