ISSN 2457 - 3973

Medisprof deschide în Piatra-Neamț un spital pentru pacienţii oncologici

Medisprof Cancer Center, cel mai mare centru oncologic privat din Cluj-Napoca, va deschide vineri (23 februarie) un spital în Piatra-Neamț, pentru pacienţii oncologici. 
Spitalul vine cu cei mai buni specialiști în oncologie, tratamente de chimioterapie și imagistică de înaltă calitate, și aparatură de ultimă generație.
Centrul va la nivelul celui din Cluj, deținând certicarea americană QOPI (Quality of Oncology Practice).
Cei care vor să ae mai multe sunt așteptați pe 24 februarie, începând cu ora 12:00, la Ziua Porților Deschise.
Noul centru oncologic din Piatra-Neamț va pune la dispoziție tururi ghidate, informative, pentru publicul larg.
„Spitalul de la Piatra-Neamț își propune să le ofere pacienților oncologici din nord-estul țării cele mai bune servicii oncologice, venind cu expertiza cadrelor medicale de la Cluj. Pacienții vor benecia de tehnologie de top în imagistică (computer tomograf, mamograf, ecograf), servicii de chimioterapie, explorări funcționale (bronhoscopie), comisii multidisciplinare (Tumor Board) pentru analizarea cazurilor dicile, consiliere psihologică și nutrițională. Echipa Medisprof va începe să lucreze și la o secție dedicată serviciilor de radioterapie. Între timp, pacienții care vor avea nevoie de acest tratament vor putea îngrijiți la centrul din Cluj, deplasarea și cazarea acestora ind facilitată de
către Asociația Medisprof. Investiția s-a ridicat la aproximativ 3 milioane de euro. Peste jumătate a fost suportată de Medisprof, iar o parte din aparatură a fost achiziționată prin fonduri europene”, precizează un comunicat de presă al Medisprof.

Articolul anterior

Caz halucinant la Roman! A născut acasă şi a refuzat ulterior asistenţa medicală!

Articolul următor

Tânără accidentată la Zăneşti când încerca să traverseze prin loc nepermis

2 Commentarii

  • Buna seara ! Frumos si emotionant moment ! Azi am fost la deschidere cu sotia mea ( bolnava de cancer) si lipsa unei buline colorate,a facut ca tocmai ea,sa nu poata intra in turul inaugural. Va dorim mult succes !

    • Este incredibil și mai ales inuman! Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta pe larg pe aceasta temă. Și sa ne lăsați un contact în mesaj.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular