ISSN 2457 - 3973

Moment de intensă rugăciune pentru părintele Zenovie, starețul Mănăstirii Nechit

Mii de credincioși din județul Neamț dar și din județele limitrofe au trimis mesaje de sănătate starețului Mănăstiri Nechit, părintele Zenovie, după ce acesta ar fi suferit, duminică, un infarct.

Pe facebook este o adevărată mobilizare la ”un moment de rugăciune intensă” pentru părintele a cărui ușa a fost deschisă pentru zeci de mii de oameni veniți din toate colțurile țării.

”Să avem un moment de intensă rugăciune la Dumnezeu pentru Starețul Zenovie, stareț al Mănăstirii Nechit, aflat în suferință pe patul de spital, în urma unui infarct. Sa dea Dumnezeu sănătate și putere. Doamne ajuta!!!”, este un mesaj postat pe pagina ”Omul sfințește locul. În ținutul Neamțului.”

Părintele Zenovie a fost transportat duminică la Iași cu un elicopter SMURD după ce, potrivit primelor informații, ar fi suferit un infarct.

”A fost adus cu elicopterul de la Neamț, după o suspiciune de infarct, este un sindrom coronarian acut. Este internat la Centrul de Cardiologie, este stabil” , a declarat doctorul Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.

Părintele Zenovie se află internat într-o clinică de specialitate și este în stare stabilă, urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Articolul anterior

Hoțul în șlapi din Piatra-Neamț, căutat de polițiști de jumătate de an

Articolul următor

Prima declarație a noului inspector școlar general al județului Neamț, prof. Mihai Obreja

Un comentariu

  • Multă putere să treacă și prin acest eveniment cu bine noi ne rugăm pentru dumneavoastră cum ne ati invatat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular