ISSN 2457 - 3973

Prima declarație a noului inspector școlar general al județului Neamț, prof. Mihai Obreja

Prefectul George Lazăr l-a învestit, luni, pe profesorul Mihai Obreja în funcția de inspector școlar general al județului Neamț.

Mihai Obreja va deține această funcție până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2019/2020.

”Mulţumiri doamnei profesor Elena Laiu pentru activitatea în fruntea Inspectoratului Şcolar şi felicitări domnului profesor Mihai Obreja pentru numire. Să aveţi chibzuinţa să duceţi învăţământul din Neamţ pe un loc fruntaş în România. Vreau să urez un ”La mulți ani” și tuturor cadrelor didactice din județ. Să aveţi un an cu experienţe frumoase! Dacă producem calitate şi nu cantiate, parcursul României va fi unul bun. Copii, tinerii de astăzi sunt viitorul de mâine şi pe ei ne vom baza noi când vom fi la o vârtă înaitată”, a declarat prefectul George Lazăr.

”Am venit aici fără mândrie şi prejudecată, fără patimă. Sunt un om de echipă, sunt exigent în ceea ce fac. Cred că am abilităţile şi competenţele necesare pe care să le valorific aici astfel încât, împreună să schimbăm percepţia din spaţiul public al învăţământului, în general, şi al învăţământului nemţean, în special. Să ne canalizăm pe creşterea calităţii educaţiei, pe performanţă şi pe marea performanţă. Sunt adeptul învăţământului pentru cei mulţi şi mă interesează ce se întâmplă cu toţi copii, nu doar cu cei din şcolile urbane sau din şcolile foarte bune”, a declarat inspectorul școlar general, prof Mihai Obreja.

Elena Laiu, cea care a deținut funcția de inspector școlar general va rămâne în conducerea instituției. Ea va reveni pe postul de inspector școlar general adjunct de pe care a fost numită șefă a învățământului nemțean.

”Îi urez un bun venit domnului inspector general Mihai Obreja în echipa ISJ, o echipă de oameni profesionişti cu care am colaborat, am lucrat şi am realizat lucruri frumoase şi constructive pentru învăţământul nemţean. Sunt convins că vom avea proiecte şi vom dezvolta învăţământul judeţean”, a declarat inspectorul școlar general adjunct, prof Elena Laiu.

Fost director al Colegiului Național ”Petru Rareș” din Piatra-Neamț, profesorul Mihai Obreja este și consilier local ales pe listele PNL

 

Articolul anterior

Moment de intensă rugăciune pentru părintele Zenovie, starețul Mănăstirii Nechit

Articolul următor

Anunț de ultimă oră despre candidații PNL Neamț la alegerile locale din 2020

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular