ISSN 2457 - 3973

PSD Neamț își disprețuiește proprii membri! Candidat din Giurgiu la Primăria Piatra-Neamț!

PSD Neamț își tratează cu dispreț proprii membri care au făcut ani la rând campanii electorale pentru organizație. Evident, când vorbim de ”PSD Neamț” ne referim la cine a luat organizația pe persoană fizică și conduce după bunul plac, fără o consultare a colegilor. Ci doar cu informarea lor!

Un ultim exemplu se va concretiza zilele viitoare atunci când Răzavn Cuc va fi desemnat candidat pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

Cuc, cu domiciliul în județul Giurgiu dar fugărit de organizația PSD de acolo, și-a găsit un loc călduț la Neamț, fiind protejatul lui Ionel Arsene.

Ce caută un oltean, care nu are absolut nici o legătură cu județul Neamț, să candideze pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț? Greu de găsit un răspuns pertinent!

Cert este că pietrenii vor avea cu siguranță mândria lor de a fi conduși de un moldovean și nici pe departe de un oltean care nici măcar nu știe pe de rost toate cartierele din Piatra-Neamț, darămite problemele.

Curios este și faptul că membri importanți din PSD Neamț nu sunt susținuți pentru a candida la funcția de primar de Piatra-Neamț, deși au dovedit capacitatea politică și rezultate de-a lungul timpului.

Spre exemplu, senatoarea Emilia Arcan – care a câștigat detașat alegerile parlamentare din zona Piatra-Neamț, în urmă cu 4 ani, ridicând spectaculos și decisiv scorul filialei județene.

Sau Florentina Moise, președinta PSD Piatra-Neamț, care în mod firesc ar trebui să își asume candidatura ca lider de organizație.

Deputatul Ciprian Șerban este și el un politician care și-a dovedit valoarea și care putea fi o opțiune la Piatra-Neamț, și nu la Roznov.

Consilierul local Victor Marghidan, politician tânăr dar deja cu experiență putea fi pregătit din timp și ar fi fost o soluție viabilă la Primăria Piatra-Neamț.

Lista exemplelor din PSD Neamț poate continua. Însă niciun social-democrat nemțean nu s-a calificat în fața șefului pentru a fi desemnat candidat pentru Primăria Piatra-Neamț.

Cu giurgiuveanul Răzvan Cuc pe post de candidat la funcția de primar, rezultatul alegerilor nu mai este o necunoscută. Nici la Piatra-Neamț și nici la județ! Dar poate că asta se dorește….

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Articolul următor

Prefectul George Lazăr îl somează pe ministrul Sănătății să redeschidă urgent Spitalul Județean Neamț! PSD-ul din minister rezistă!

3 Commentarii

  • Cucule, pasăre sură, ce-ai cătat la noi la șură?

  • Calculul este urmatorul: PSD nu are sanse sa castige primaria la Piatra Neamt dar vrea sa atraga cat mai multi votanti dezamagiti ai PNL propunand un candidat cu notorietate.
    Avand in vedere prestatia slaba a reprezentantilor PNL la Primarie si jocul de echipa pe care il face PSD in judet, primar la Piatra Neamt va fi reprezentantul USR!

  • Propagandiști scârboși mai sunteți.Nu are legătură cu NT?Dar când a alocat fonduri și a asfaltat jumate de județ,nu vedeți nu? Ziariștii PNL- ului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *