NewsAllert :

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

  • 28 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

PSD Neamț își disprețuiește proprii membri! Candidat din Giurgiu la Primăria Piatra-Neamț!

PSD Neamț își tratează cu dispreț proprii membri care au făcut ani la rând campanii electorale pentru organizație. Evident, când vorbim de ”PSD Neamț” ne referim la cine a luat organizația pe persoană fizică și conduce după bunul plac, fără o consultare a colegilor. Ci doar cu informarea lor!

Un ultim exemplu se va concretiza zilele viitoare atunci când Răzavn Cuc va fi desemnat candidat pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

Cuc, cu domiciliul în județul Giurgiu dar fugărit de organizația PSD de acolo, și-a găsit un loc călduț la Neamț, fiind protejatul lui Ionel Arsene.

Ce caută un oltean, care nu are absolut nici o legătură cu județul Neamț, să candideze pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț? Greu de găsit un răspuns pertinent!

Cert este că pietrenii vor avea cu siguranță mândria lor de a fi conduși de un moldovean și nici pe departe de un oltean care nici măcar nu știe pe de rost toate cartierele din Piatra-Neamț, darămite problemele.

Curios este și faptul că membri importanți din PSD Neamț nu sunt susținuți pentru a candida la funcția de primar de Piatra-Neamț, deși au dovedit capacitatea politică și rezultate de-a lungul timpului.

Spre exemplu, senatoarea Emilia Arcan – care a câștigat detașat alegerile parlamentare din zona Piatra-Neamț, în urmă cu 4 ani, ridicând spectaculos și decisiv scorul filialei județene.

Sau Florentina Moise, președinta PSD Piatra-Neamț, care în mod firesc ar trebui să își asume candidatura ca lider de organizație.

Deputatul Ciprian Șerban este și el un politician care și-a dovedit valoarea și care putea fi o opțiune la Piatra-Neamț, și nu la Roznov.

Consilierul local Victor Marghidan, politician tânăr dar deja cu experiență putea fi pregătit din timp și ar fi fost o soluție viabilă la Primăria Piatra-Neamț.

Lista exemplelor din PSD Neamț poate continua. Însă niciun social-democrat nemțean nu s-a calificat în fața șefului pentru a fi desemnat candidat pentru Primăria Piatra-Neamț.

Cu giurgiuveanul Răzvan Cuc pe post de candidat la funcția de primar, rezultatul alegerilor nu mai este o necunoscută. Nici la Piatra-Neamț și nici la județ! Dar poate că asta se dorește….

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Articolul următor

Prefectul George Lazăr îl somează pe ministrul Sănătății să redeschidă urgent Spitalul Județean Neamț! PSD-ul din minister rezistă!

3 Commentarii

  • Cucule, pasăre sură, ce-ai cătat la noi la șură?

  • Calculul este urmatorul: PSD nu are sanse sa castige primaria la Piatra Neamt dar vrea sa atraga cat mai multi votanti dezamagiti ai PNL propunand un candidat cu notorietate.
    Avand in vedere prestatia slaba a reprezentantilor PNL la Primarie si jocul de echipa pe care il face PSD in judet, primar la Piatra Neamt va fi reprezentantul USR!

  • Propagandiști scârboși mai sunteți.Nu are legătură cu NT?Dar când a alocat fonduri și a asfaltat jumate de județ,nu vedeți nu? Ziariștii PNL- ului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *