ISSN 2457 - 3973

NEWS ALLERT Descinderi DNA în Neamț! Sunt vizați ”constructori” care au reabilitat școli cu fonduri europene! (UPDATE 2)

 

UPDATE 2

Nimeni din cadrul DNA nu a venit cu precizări suplimentare față de comunicatul de presă privind ancheta din județul Neamț.

Reprezentații Moldocor şi TLSIT nu au confirmat că ancheta i-ar viza.

Pe de altă parte, la General Construct şi Conest există informații neoficiale că procurorii au ridicat documente.

UPDATE 1

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru newsallert.ro că acțiunea DNA vizează în județul Neamț 3 constructori. Se pare că cele 3 societăți de la care au fost ridicate documente sunt TLSIT, Moldocor și General Construct însă nimeni din conducerea acestor firme nu a fost de găsit pentru a lămuri situația.

Totodată, o altă firmă care are un punct de lucru în județul Neamț și care își face publică oferta în media este Conest Iași.

Deocamdată, DNA nu a făcut publice date noi din acest dosar și s-a rezumat doar la a difuza, dimineață, un comunicat oficial, preluat de toată mass-media locale și centrale.

COMUNICATUL OFICIAL

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție şi asimilate celor de corupție, comise în perioada 2011 – 2012.

În cursul zilei de 3 iunie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se desfăşoară percheziții domiciliare în 7 locații reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, situate în municipiile Sibiu, Braşov, Alba Iulia, Piatra Neamţ şi Bucureşti.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
În Neamț, procurorii DNA vizează cel puțin două firme de construcții care au câștigat proiecte de reabilitare a unor școli din județ cu fonduri europene”.

Vom reveni!

 

(Elena A.)

Articolul anterior

Nu se mai aude nimic de nemțeanul răpit de islamiști!

Articolul următor

Programul Teatrului Tineretului din Piatra Neamț în perioada 1 – 7 iunie

2 Commentarii

  • DNA sa faca cercetari pe gradatii de merit la Neamt!

  • Cind urmeaza si cei care au dat tepe la asociatiile de proprietari ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular