ISSN 2457 - 3973

NEWSALLERT Conferință de presă comună PSD-UNPR-ALDE-PMP Neamț! Se anunță formarea unei majorități la CJ și consilii locale!

Astăzi va avea loc o conferință de presă comună a liderilor filialelor din Neamț a PSD, UNPR, ALDE și PMP în care va fi anunțată formarea unei majorități la Consiliul Județean și în toate consiliile locale din județ (inclusiv Piatra Neamț!).

Totodată, vor fi anunțați și cei pe care sunt susținuți pentru cele mai importante funcții la Consiliul Județean. Este vorba de președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, care va fi ales președinte al CJ Neamț, de Ion Asaftei (co-președinte ALDE) care va ocupa o funcție de vicepreședinte și de Laurențiu Dulamă (președinte PMP) care va fi ales pe a doua funcție de vicepreședinte.

De asemenea, vor fi anunțate numele pentru cele 2 funcții de viceprimar al municipiului Piatra Neamț: Luminița Georgeta Vîrlan (președinte PSD Piatra Neamț) și Bogdan Gavrilescu (PMP).

Odată cu anunțul care va fi făcut în conferința comună de la 15,30, PNL Neamț intră oficial în opoziție atât la Consiliul Județean Neamț cât și la Primăria Piatra Neamț.

Totodată, PMP și ALDE – partide de centru-dreapta – au intrat într-o loterie electorală periculoasă odată cu protocolul de colaborare cu PSD. Același lucru s-a întâmplat cu UNPR care la momentul de față este un partid care se stinge încet și sigur.

Cel mai probabil, alegătorii se vor întreba de ce să voteze, la alegerile parlamentare, cu PMP și ALDE, când pot vota direct cu PSD!

Articolul anterior

Uite cum arată cei 23 de noi consilieri ai municipiului Piatra Neamţ! Vineri se reunesc în prima şedinţă!

Articolul următor

A fost găsit cadavrul notarului public din Iași! Femeia s-a înecat în lacul Izvorul Muntelui!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular