ISSN 2457 - 3973

Noi controale cu dedicație la IPJ Neamț

Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare număr de controale venite din IGPR și MAI într-un an de zile.

În momentul de față, la IPJ Neamț sunt 2 echipe de control – una de la IGPR și alta de la Ministerul Afacerilor Interne – care verifică, independent una de alta, activitatea instituției. Totul cu dedicație către managementul asigurat de inspectorul șef Paul Tablan.

Este mai mult decât evident că toată concentrarea de forțe de la centru pentru a găsi orice care să ducă la demiterea inspectorului șef are la bază cu totul alte interese decât cele care ar trebui să primeze.

Practic, activitatea IPJ Neamț este verificată, sub o formă sau alta, cam în fiecare lună. Echipele de control vin de la București și timp de 2 săptămâni verifică tot, poate-poate iese ceva.

Rapoartele în urma controalelor, chiar și cele mai vechi, încă se lasă așteptate, semn că nu a fost găsit nimic incriminatoriu care să ducă la sancțiunea destituirii. Și se ia de la capăt, poate vreun polițist de la poartă greșește ceva prin vreun registru și poate fi acuzat inspectorul șef de management defectuos.

Trebuie să mai spunem că pe parcursul acestor controale este bulversată și activitatea din instituție, polițiștii fiind nevoiți să se ocupe de documentele solicitate de echipele de control în loc de activitatea curentă.

Cam așa se derulează lucrurile în IPJ Neamț cam din februarie 2018. Au existat și în trecut presiuni dar parcă așa cum există în momentul de față nu au mai fost în ultimii 30 de ani!

Articolul anterior

PMP Neamț organizează vineri prezentarea candidaților la europarlamentare

Articolul următor

Dumitru Nastasă: Metoda simplă prin care scapi singur de căpușe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *