ISSN 2457 - 3973

O femeie din Piatra-Neamţ şi-a înjunghiat concubinul

O femeie din Piatra-Neamţ şi-a înjunghiat concubinul, luni seara, în urma unui conflict spontan.

Scandalul a pornit de la consumul exagerat de alcool iar de aici până la agresiune nu a mai fost decât un pas.

Însă de această dată, bărbatul a fost victimă.

„La data de 28 martie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 42 de ani, a fost victima unei agresiuni. Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan, o femeie de 41 de ani l-ar fi agresat pe concubinul său cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau în incinta locuinței din Piatra-Neamț. Cel în cauză a fost condus la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate, fiind constatat faptul că leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viața în pericol”, a declarat, pentru Newsallert.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Georgiana Puşcaşcu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț.

Surse din anchetă au declarat pentru Newsallert.ro că bărbatul nu a dorit să depună plângere și s-a opus emiterii ordinului de protecție provizoriu.

El a fost între timp externat după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Articolul anterior

Pârjol la Dămuc! 130 hectare de vegetaţie şi fond forestier s-au făcut scrum!

Articolul următor

ISU Neamţ: un mort, trei răniţi şi 850 hectare afectate în urma incendiilor provocate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.