ISSN 2457 - 3973

O organizație a USR a trecut la PNL Neamț! ”În USR, democrația și spiritul de echipă au valoare doar de slogan!”

O organizație întreagă a USR a trecut la PNL Neamț.

Este vorba de organizația de la Zănești, înființată și condusă de Emil Constantin.

Acesta a povestit că în iunie 2017 a înființat prima organizație din mediul rural a USR, ”stimulat de entuziasmul și speranța pe care acest nou partid le trezise în foarte mulți români”.

Emil Constantin susține că, de-al lungul timpului a constatat că ”în USR, democrația și spiritul de echipă au valoare doar de slogan. USR Neamt mi s-a arătat a fi mai degrabă o societate cu acționar unic”.

Și din acest motiv, organizația USR Zănești a ales să treacă in-corpore la PNL.

”Am format la Zănesti o echipă frumoasă cu dorința de a face bine comunității. Și am ajuns să avem 31 de membri cu idealuri și așteptări comune. USR însemna cândva o poezie frumoasă, recitată de un copil inocent. Pe măsură ce timpul a trecut, am descoperit că# Politica Altfel nu era deloc cea la care mă așteptam. Regret să spun că am constatat, că în USR democrația și spiritul de echipă au valoare doar de slogan. Ușor-ușor, USR Neamt mi s-a arătat a fi mai degrabă o societate cu acționar unic, în care nu conta decât ascultarea și obediența. De aceea, oamenii pe care i-am adus alături s-au demotivat treptat și s-au retras. Am ajuns să fiu judecat și marginalizat de colegii de nivel superior pentru că aveam puncte de vedere care nu convenea. Nu pot fi performant și nu pot rămâne într-un partid în care diferența de opinie și gândirea critică sunt sancționate ca delicte. Pentru că am ales să îmi continui implicarea pentru un impact pozitiv în comunitate, am decis împreună cu întreaga mea echipă (22 membri) să ne alăturăm PNL. Vom întări echipa PNL Zănesti pentru că această comună nu mai merită și nu mai trebuie să fie condusă în acest stil autocrat și lipsit de viziune. Mulțumesc pentru primire, susținere și încredere președintelui Mugur Cozmanciuc, prim-vicepreședintelui Andrei Carabelea și întregii echipe a PNL Neamț”, a declarat Emil Constantin.

Chiar dacă la prima vedere organizația de la Zănești pare una mică (doar 22 membri), trebuie luat în calcul că numărul de voturi pe care aceștia îl vor capacita este mult mai mare. Astfel că pierderea suferită de USR (sau câștigul obținut de PNL) va fi substanțial, inclusiv în economia voturilor pentru primar, consiliul local și consiliul județean.

Din informațiile pe care le avem, astfel de mișcări nu vor avea loc doar la Zănești ci și în alte localități unde USR se bazează, în acest moment, pe nuclee mult mai mari.

Articolul anterior

Accident mortal la Săbăoani, duminică seară

Articolul următor

Captură de ”proporții” a polițiștilor nemțeni: 6 pachete de țigarete de contrabandă…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *