ISSN 2457 - 3973

O şoferiţă fără permis care a fugit de poliţiştii băcăuani s-a răsturnat cu maşina

O şoferiţă în vârstă de 37 ani care a fugit de poliţiştii băcăuani s-a răsturnat cu maşina în afara localităţii Dealu Morii.

După ce au verificat datele acesteia, poliţiştii au constatat de ce fugise: nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

“Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea acestuia. La un moment dat, într-o curbă, conducătorul autoturismului a pierdut controlul volanului şi  s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Poliţiştii au stabilit că la volanul autoturismului se afla o femeie de 37 de ani, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a şoferiţei care a refuzat transportarea la spital. De asemenea, femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă”, a declarat inspectorul Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

Articolul anterior

Senatorul Eugen Țapu-Nazare (președinte interimar PNL Neamț): “Act reparator pentru urmașii militarilor căzuți la datorie.”

Articolul următor

Un şofer drogat, manevre periculoase lângă autospeciala Poliţiei Rutiere pe E85

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *