ISSN 2457 - 3973

O tânără din Galați a fost tâlhărită la Roman

Polițiștii de investigații criminale din Roman au identificat și reținut, pe 8 iulie, un bărbat de 42 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Oamenii legii au fost sesizați duminică de către o tânără de 18 ani, din Galați, despre faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Roman, persoane necunoscute i-au sustras, prin violență, telefonul mobil.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat din Bahna, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul creat a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Urmează ca individul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

În județul Neamț, în primele șase luni ale anului 2019, au fost sesizate 30 infracţiuni de tâlhărie, cu o scădere de 21 de infracțiuni,  faţă de perioada similară a anului 2018, majoritatea înregistrate în mediul urban.

Articolul anterior

Minoră din Neamț, șantajată cu poze deocheate! DIICOT a întrat pe fir!

Articolul următor

Alți bani, altă distracție: studii geotehnice extinse pe drumul proaspăt reabilitat de la Bisericani pe care au apărut crăpături

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *