ISSN 2457 - 3973

Pedofil din Piatra-Neamţ, arestat în Italia

pedofilUn pietrean în vârstă de 40 ani, acuzat de pedofilie, a ajuns acolo unde îi este locul: în Arestul Poliţiei Neamţ. Pe numele individului exista un mandat de arestare europeană. fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Pedofilul îşi făcea veacul liniştit în Italia, în căutare de noi victime pentru plăcerile sale bolnave.

În luna martie, norocul i s-a înfundat şi a fost prins de autorităţile italiene iar vineri acesta a fost extrădat.

Pedofilul a fost preluat de o escortă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț și lucrătorii Centrului de Cooperare Polițienească Internațională.

”Acesta a fost dat în urmărire internațională, după ce instanța de judecată a emis

un mandat de arestare preventivă în lipsă pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, bărbatul fiind depistat în luna martie a acestui an de autoritățile italiene. Persoana a fost preluată de către polițiști nemțeni și încarcerată în Centru de Reținere și Arest Preventiv – IPJ Neamț”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Din Arestul Poliţiei, pedofilul va ajunge, după ce va fi condamnat cel mai probabil la ani grei de închisoare, în Penitenciar. Aici, indivizii de teapa lui au parte de un tratament ”preferenţial” din partea celorlalţi deţinuţi.

 

G.A.

Articolul anterior

Cozmanciuc: PNL este un proiect de succes!

Articolul următor

Arsene dă de pământ cu istoria PNL!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.