ISSN 2457 - 3973

Arsene dă de pământ cu istoria PNL!

 

 

Președintele PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene a făcut praf istoria de 140 ani a liberalismului din România. Într-o postare pe o rețea de socializare, Arsene a atacat în termeni duri manifestările pe care PNL le-a organizat pentru a marca evenimentul.

”PNL face un nou pas pe cărarea populismului și a demagogiei. În acest weekend, cu mic, cu mare, liberalii vechi și noi s-au decis să se strângă la un loc și să dea îndemnuri războinice către toată lumea. Mai mult, aceștia au (re)lansat programul de guvernare, după eșecul lamentabil de la sfârșitul lunii februarie. Din nou, programul propus de PNL este total lipsit de credibilitate, ținând cont că cei care îl promovează sunt Cătălin Predoiu, Vasile Blaga, dar și alți lideri ai PDL-ului lui Traian Băsescu, care au făcut foarte mult rău României în anii trecuţi. Oare ce valoare poate avea un program de guvernare, atâta timp cât el vine din partea unor oameni politici care au semnat măsurile de tăieri de salarii şi pensii, de creştere a TVA la 24%, de tăiere a indemnizaţiilor? Din punctul meu de vedere, dar și al colegilor mei dinPSD, niciun fel de credibilitate”, susține Ionel Arsene.

Președintele PSD Neamț a trecut repede peste momentele când vorbea la superlativ de PNL. Se întâmpla atunci când PSD și PNL își pupau poala împreună sub umbrela USL. Același lucru este valabil și la liberali care au diluat cei 140 de ani de istorie în ciorba guvernării roșii.

 

G.A.

Articolul anterior

Pedofil din Piatra-Neamţ, arestat în Italia

Articolul următor

Adrian Bourceanu îi cere lui Arsene mandatul de președinte al PSD

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular