ISSN 2457 - 3973

Percheziţii în Piatra-Neamţ. Tânăr reţinut pentru furturi din societăţi comerciale şi garaje.

Un tânăr de 23 ani, din Piatra-Neamţ, a fost reţinut pentru săvârşirea mai multor furturi din societăţi comerciale şi garaje.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au efectuat, sub coordonarea procurorului, trei percheziţii domiciliare la acesta dar şi la o altă persoană care l-ar fi ajutat să vândă obiectele sustrase.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 20 noiembrie-13 decembrie a.c., un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Piatra-Neamț,  ar fi săvârşit mai multe infracţiuni contra patrimoniului, respectiv furturi calificate din unităţi comerciale, garaje şi locuinţe din Piatra-Neamţ. Ulterior acesta cu ajutorul unui alt tânăr, de 23 de ani, din Piatra Neamț, ar fi valorificat bunurile sustrase, contra unor sume de bani. Şapte persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, în vederea audierii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu.

Procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a suspectului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În activități au fost angrenați polițiști de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Articolul anterior

Bărbat în stop-cardiorespirator la Petru Vodă după ce s-a răsturnat cu tractorul

Articolul următor

Noul prefect de Neamţ ar urma să fie numit astăzi! Acesta este …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *