ISSN 2457 - 3973

PMP denunţă “alba-neagra” cu parcările de reşedinţă din Piatra-Neamţ

Conducerea PMP Neamţ a remis un comunicat de presă în care denunţă “alba-neagra” cu parcările de reşedinţă din Piatra-Neamţ.

Reacţia vine după ce Consiliul Local a aprobat ca parcările să revină la societatea Parking, de unde fuseseră luate tot printr-o decizie a Consiliului Loca.

“Au fost propuse aprobării 3 proiecte, inițiator fiind primarul Andrei Carabelea, care în stilul caracteristic a reușit din nou bulversarea cetățenilor municipiului Piatra Neamț”, a declarat preşedintele PMP Neamţ Bogdan Gavrilescu.

  1. Alba- Neagra cu parcările de reședință (mutate de la Parking la Primărie și

invers). Deși pe rolul Tribunalului Neamț există înregistrată acțiunea Prefectului Județului Neamț împotriva Consiliului Local Piatra Neamț, cu termen în data de  22.06.2022, primarul s-a grăbit în emiterea unui nou proiect HCL, prin care încearcă să repare ce a stricat în luna februarie 2022. La ce să ne așteptăm? Ca în data de 22.06.2022, parcările să treacă din nou la Primărie, după ce astăzi s-a aprobat trecerea lor înapoi la Parking ?

 

  1. Începând cu anul 2020, primarul a a urmărit mărirea organigramei Primăriei

mun. Piatra Neamț, lucru pe carte l-a făcut și astăzi prin crearea de noi locuri de muncă, în mod nejustificat. Astfel, a creat încă un dispecerat de monitorizare în cadrul primăriei, cu toate că avea la dispoziție unul funcțional în cadrul Poliției Locale.

 

  1. Fiind o ședință convocată cu prezență fizică în sala de consiliu local, pentru a

obține majoritatea necesară adoptării proiectelor a convocat și doi consilieri, care au votat online.

 

    Articolul anterior

    George Lazăr, președinte PNL Neamț: ”Premierul liberal Nicolae Ciucă sprijină construcția unui nou pod la Luțca, în cel mai scurt timp”

    Articolul următor

    Ciprian Şerban (vicepreşedinte Camera Deputaţilor): Povara fiscală trebuie distribuită echitabil în societate!”

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular