ISSN 2457 - 3973

PNL Neamț, prima reacție după alegerea vicepreședinților CJ: ”S-a văzut cât sunt de apreciați trădătorii!”

PNL Neamț are o primă reacție după votul din plenul CJ Neamț în care majoritatea PSD-ALDE-PPUSL-PMP și parțial PRO România și-a impus vicepreședinții.
Au fost aleși pe funcții Mădălina Ciubotaru (PRO România) și Dragoș Chitic (PMP) ceea ce i-a făcut pe liberali să spună că ”s-a văzut cât de apreciați sunt trădătorii și că interesul cetățenilor nu contează deloc”.
Mesajul face referire indirectă în special la Dragoș Chitic, fost membru al PNL Neamț până înainte de alegerile locale atunci când a trecut la PMP după ce nu a mai fost susținut să candideze la primărie.
Însă nu sunt ocoliți nici cei de la PRO România care, deși aveau parafată o alianță cu PNL, au trecut alături de partidul-mamă, PSD.
”Nu contează să ai principii, verticalitate, cel puțin nu în județul Neamț! Este cunoscut că cei care au trădat o dată, vor mai trăda! Păcat de votul cetățenilor, pentru că s-a dovedit din nou că nu l-au meritat, pentru că l-au folosit doar pentru propriile interese! Votul de astăzi ne arată că toți oamenii ”președintelui Arsene” sunt disperați după sinecuri și vor ține proiectele județului blocate, ceea ce, din păcate, va întârzia procesul de modernizare”, se arată în comunicatul PNL Neamț.
Liberalii au mulțumit celor care l-au susținut pe Florin Hopșa pentru funcția de vicepreședinte, aici referirea fiind expres către USRPLUS.
”Vrem să le mulțumim partenerilor onești din coaliție, care au votat astăzi pentru interesul județului Neamț. Le mulțumim colegilor consilieri care au votat pentru propunerea PNL: Florin Hopșa vicepreședinte. Condamnăm acest mod de a face administrație publică și îi asigurăm pe nemțeni că în ciuda acestor metode murdare și ipocrite de a face politică, consilierii județeni liberali vor lucra în continuare în interesul oamenilor și pentru bunăstarea acestora”, mai precizează PNL Neamț.
Despre ce s-a întâmplat la ședința CJ Neamț de miercuri 17 februarie am scris aici

Articolul anterior

Arsene și-a impus (prin vot) vicepreședinții la CJ Neamț: Mădălina Ciubotaru și Dragoș Chitic!

Articolul următor

USR PLUS Neamț: Vechii politicieni au trădat din nou cetățenii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *