ISSN 2457 - 3973

PNL Neamţ reorganizează filialele slabe! Biroul politic de la Bârgăuani a fost dizolvat!

Biroul politic local al PNL Bârgăuani a fost dizolvat printr-o decizie luată de conducerea judeţeană a partidului. Aceeaşi măsură urmează să fie luată şi în alte organizaţii PNL  ”care bat pasul pe loc”.

”La Bârgăuani s-a luat decizia dizolvării biroului politic pentru că organizaţia de acolo bătea pasul pe loc. Va fi înfiinţat un nou birou politic fără a exclude vechii membri. Săptămâna viitoare a Biroului Politic Judeţean va fi validat noul birou care va fi invitat în şedinţă. Mai analizăm şi alte organizaţii comunale ca la Bârgăuani unde preşedintele de organizaţie era mulţumit să iasă doar consilier local”, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, senatorul Eugen Ţapu-Nazare, preşedintele PNL Piatra Neamţ.

”Dacă noi constatăm că membrii noştri trăiesc în simbioză cu alţi oameni de la alte partide şi fac campanie doar ca să iasă consilieri locali, nu ne interesează! Dacă nu putem câştiga funcţia de primar măcar să câştigăm majoritatea în consiliul local. Aşa că, acolo unde este necesar, o luăm de la capăt, de la zero”, a declarat primarul Alexandru Drăgan, co-preşedintele PNL Neamţ.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, liderii PNL Neamţ au mai precizat că toţi candidaţii la funcţia de primar vor fi stabiliţi până la sfârşitul anului. Primul candidat liberal, de la Piatra Neamţ, va fi stabilit însă mult mai devreme, la mijlocul lunii noiembrie, după ce în prealabil va fi realizat un sondaj de opinie.

  Articolul anterior

  Eugen Ţapu-Nazare, atac dur la Ponta: ”Guvernul reformelor structurale zero!”

  Articolul următor

  Premierul Victor Ponta, interzis de la Neamț!

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular