ISSN 2457 - 3973

Poftiți în Ștrand! Intrarea costă 1 leu, bazinele au apă, grătarele sunt încinse!

 

Acest week-end se anunță, din nou, unul extrem de plin pentru reprezentanții societății Perla Invest. Principala atracție va fi cu siguranță Ștrandul Municipal în care toate obiectivele sunt funcționale încă de săptămâna trecută, atunci când a avut loc deschiderea oficială.

Prețul unui bilet de intrare în perimetrul Ștrandului a scăzut, față de sezonul trecut, de la 3 lei la 1 leu de persoană, pentru a deveni mai atractiv pentru pietrenii care doresc doar să se plimbe pe aleiile din interior sau care doresc să mergă în Baza Hipică. Aici, copiii și adulții pot participa la lecții de echitație sau pot vizita padocurile unde sunt ținuți caii de rasă îngrijiți de moș Costache Lupu.

Cei care doresc să intre la bazine trebuie să știe că prețurile au rămas, per ansamblu, la fel ca anul trecut. Astfel, dacă a scăzut prețul de intrare în ștrand la 1 leu, a crescut prețul de intrare la bazinul mare la 12 lei, ceea ce conduce la aceeași valoare ca anul trecut, de 13 lei. Bazinul este umplut cu apă iar șezlongurile vor fi cu siguranță ocupate și în acest week-end. Și la secțiunea VIP, șezlongurile cu saltele sunt pregătite, bazinul are apă iar barul este deschis. Intrarea costă 17 lei de persoană.

Cine dorește poate să se oprească la una dintre teresale deja funcționale din Ștrand sau Baza Hipică pentru a servi o bere rece cu nelipsiții mici.

Pentru cei care doresc să aibă un sfârșit de săptămână activ, terenurile de tenis și fotbal le stau la dispoziție. De asemenea, există zonele destinate pentru skate și role, dar și terenuri pentru badminton, puse la dispoziție gratuit.

”Îi așteptăm pe nemțeni în număr cât mai mare în Ștrand. Avem zone atractive pentru toate vârstele, de la copii până la bunici. Noi, cei de la Perla Invest, vom sta pe baricade așa cum am făcut-o mereu odată cu deschiderea sezonului turistic din Ștrand”, a declarat, pentru newsallert.ro, Cătălin Goldan, managerul Perla Invest.

În week-end-ul trecut s-au înregistrat aproape 8.200 de plătitori de bilete în ștrand însă pentru că după ora 18.30 nu s-a mai perceput taxă de intrare, conducerea Perla Invest a estimat că au fost circa 10.000 de oameni.

De asemenea, și telegondola va fi atractivă pentru cei care doresc să facă o plimbare la înălțime.

La mijlocul acestei săptămâni, primarul Dragoș Chitic a făcut o inspecție inopinată în Ștrand. Totodată, edilul de Piatra Neamț a ținut să vadă pe teren problemele sesizate de cititorii newsallert.ro și a cerut rezolvarea micilor deficiențe constatate. Vă vom ține la curent, în acest week-end, cu toate știrile din Neamț, inclusiv din Ștrandul Municipal, acolo unde și-a anunțat prezența și un echipaj al Poliției Locale.

 

(G.A.)

 

Articolul anterior

NEWSALLERT.RO!!! 14.000 DE CITITORI UNICI ÎN PRIMA SĂPTĂMÂNĂ DE LA APARIȚIE!!!

Articolul următor

Apa și Viața!

2 Commentarii

  • Bataie de joc..sunt in faliment si mai trag pe ultima suta,dar la pietreni merge orice.nu sunt pretentiosi,se multumesc si cu resturi ca de obicei..Traiasca berea si joc de glezne!

  • Pt. Misu
    Nu ai decit sa faci plaja in fundul curtii asa cum te- a invatat mama ta cind erai mic . Cit despre o balaceala , se poate rezolva cu un lighean .Distractie placuta !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *