ISSN 2457 - 3973

Poliţia Locală Piatra-Neamţ explică de ce funcţionează magazinul Kaufland de la gară

Poliţia Locală Piatra-Neamţ a explicat, vineri, de ce funcţionează magazinul Kaufland de la gară, în ciuda somaţiei pe care a primit-o vineri de a suspenda activitatea, din lipsa autorizaţiei de funcţionare.

”În cursul zilei de 29.01.2021, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale – Poliția Locală Piatra Neamț s-au deplasat din nou la punctul de lucru al operatorului economic, situat pe strada Bistriței nr. 2 din municipiul Piatra Neamț.

În urma verificărilor s-a constatat că operatorul economic în cauză a contestat în instanță măsura sancționării cu amendă în valoare de 3000 de lei și suspendarea activității conform O.G. 99/2000, art. 73, pct. 1, lit. (c), în acest caz nefiind luată nicio altă măsură de sancționare.

În acest context, până la o decizie definitivă a instanței de judecată, procesul verbal de constatare întocmit în data de 28.01.2021 și implicit măsurile dispuse prin acesta sunt suspendate, potrivit art. 32, al. 3 din O.G. 2/2001 privind regimul contravențiilor”, se arată în comunicatul Poliţiei Locale Piatra-Neamţ.

Reamintim că magazinul a fost inaugurat joi, 28 ianuarie, şi tot joi a fost amendat de poliţiştii locali cu 3.000 lei şi somat să suspende imediat activitatea, până va avea autorizaţiei de funcţionare.

Magazinul nu are – susţin reprezentanţii ISU, APM şi DSP, autorizaţii.

În aceeaşi situaţie s-ar afla şi magazinul din Târgu Neamţ, deschis în urmă cu o săptămână.

Articolul anterior

Tragedia de la Spitalul Județean Neamț se repetă la Institutul ”Matei Balș”. Patru morți în incendiu, 100 pacienți evacuați.

Articolul următor

Poliţiştii nemţeni, percheziţii la un individ care a golit un cont de zeci de mii de lire sterline

2 Commentarii

  • Cei mai corupti din politia locala, cei mai spagari

  • Politia locală Piatra Neamț da o amenda simbolica in cazuri grave ca acesta și se umple de ridicol. Rușine!
    Cer impetuos desființarea Poliției locale Piatra Neamț care va aduce economii importante la buget și va scapă de acești trântori bine plătiți.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *