ISSN 2457 - 3973

Polițist din Neamț, reținut de ofițerii anti-corupție

Un polițist din județul Neamț, despre care există informații neconfirmate oficial că ar fi șef de post într-o comună apropiată de Piatra-Neamț, a fost reținut de ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Teritorial Anticorupție Neamț.

El este suspectat că ar fi solicitat mită de la mai multe persoane și și-ar fi traficat influența pentru a acoperi mai multe fapte penale.

Ofițerii DGA Neamț susțin că ”în data de 26 septembrie 2019, ofițeri de poliție judiciară  ai Direcției Generale  Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț au pus în executare mai multe ordonanțe de ridicare a unor înscrisuri și un mandat de aducere emise de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț privind un agent de polițe din județul Neamț. După audieri, procurorul a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  trafic de influență (2 fapte), luare de mită (3 fapte) și abuz în serviciu (2 fapte), infracțiuni săvârșite în perioada 2015 – 10.09.2019, în legătură cu dosare penale aflate în cercetare”.

Astăzi, polițistul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Vom reveni!

 

    Articolul anterior

    Razie de amploare a polițiștilor rutieri din Neamț! Rezultatele sunt elocvente!

    Articolul următor

    Mihai Constantinescu NU a murit, așa cum anunță presa centrală

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular