ISSN 2457 - 3973

Razie de amploare a polițiștilor rutieri din Neamț! Rezultatele sunt elocvente!

Peste 30 de polițiști rutieri din Neamț au acţionat, joi, în trafic pentru susţinerea proiectului ”EDWARD” – Ziua europeană fără niciun accident rutier mortal, prin desfășurarea de acțiuni ce au vizat aspecte precum prevenirea şi combaterea excesului de viteză, a conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice și nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă.

Cu această ocazie polițiștii au reținut un număr de 23 de permise de conducere, dintre care 2 pentru viteză, 2 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, 11 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 5 pentru neacordare de prioritate vehiculelor și 3 pentru alte abateri.

De asemenea, în cadrul acțiunii a fost constatată o infracțiune la regimul circulației, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În cadrul acțiunii au fost aplicate un număr de 156 sancțiuni contravenționale, dintre care 63 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a alor substanțe, 24 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 11 pentru neacordare de prioritate pietonilor și 51 pentru neacordare de prioritate vehiculelor.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 70.000 lei.

În urma acțiunii desfășurate în baza Proiectului ”EDWARD”, pe raza județului Neamț nu a fost înregistrat joi niciun accident rutier mortal.

Articolul anterior

Autocamion plin cu lemne fără documente legale, depistat la Brusturi

Articolul următor

Polițist din Neamț, reținut de ofițerii anti-corupție

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *