ISSN 2457 - 3973

Polițiștii nemțeni ies în stradă! ”Ne-am săturat să fim bătaia de joc a unui sistem corupt, ticălos, ucigaș de polițiști!”

Sindicatul EUROPOL Neamț va protesta, vineri, între orele 12,00 – 14,00 în fața sediului Prefecturii Neamț, împotriva ”sistemului corupt, ticălos și ucigaș de polițiști”.

Potrivit anunțului făcut de Ioan Cănăru, președintele EUROPOL Neamț, la protest sunt invitați să participe toți polițiștii din județul Neamț, indiferent de apartenența sindicală sau dacă fac sau nu parte din vreun sindicat.

”Din solidaritate pot participa și membrii familiilor polițiștilor, despre care șigur știm că nu-și doresc eroi ci frați, surori, mame, tați în viață. Ne-am săturat să mai fim bătaia de joc a unui sistem corupt, ticălos, ucigaș de polițiști”, a declarat Ioan Cănărău.

Totodată, liderul EUROPOL Neamț a arătat încă odată către ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

”Ministerul Afacerilor Interne cumpără 1.600 de pistoale de 9 mm pentru JANDARMERIA ROMÂNĂ. Carmen Dan le-a spus polițiștilor că le-ar fi cumpărat și lor pistoale „Carpați” noi, doar că nu a mai găsit nicăieri de vânzare. Așa a aflat și ea că nu se mai fabrică. Între timp, noi ne gândim dacă nu e mai eficient sa aruncăm cu pistoalele „Carpați” după infractori, decât să tragem cu ele”, a arătat, ironic, Ioan Cănărău.

Protestul polițiștilor nemțeni vine după ce un coleg de-al lor, din Timiș, a fost îmăpușcat de un interlop și a murit pentru că nu avea vestă anti-glonț. Polițiști din toată țara au cerut demisia ministrului Carmen Dan și au acuzat sub-finanțarea în zona investițiilor a Inspectoratelor Județene de Poliție.

Articolul anterior

EXCLUSIV Cum arată Ștrandul Piatra-Neamț a doua zi după inundații (foto-galerie)

Articolul următor

Fotografia care dă de gândit votanților USR

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular