ISSN 2457 - 3973

Prefectul Angheluţă este supărat pe E-ON!

Prefectul Ioan Vlad Angheluţă şi-a exprimat, vineri, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, nemulţumirea faţă de rapiditatea cu care angajaţii E-ON rezolvă defecţiunile apărute ca urmare a fenomenelor meteorologice. De altfel, la şedinţa CJSU Neamţ nu a fost prezent niciun reprezentant al companiei de energie electrică.
”Ne confruntăm cu o capacitate de intervenţie diminuată a companiei E-ON România, care trece printr-o perioadă de reorganizare, iar acest lucru afectează timpul de soluţionare a problemelor. Din nefericire, la şedinţa de astăzi nu avem printre noi niciun reprezentant al acestei companii. Fac astfel apel la primarii prezenţi în sală şi îi rog să facă o inventariere a situaţiei existente în teritoriu şi să aibă în vedere toaletarea coronamentelor arborilor din apropierea reţelelor electrice, ca măsură de prevenţie”, a declarat prefectul Ioan Vlad Angheluţă în şedinţa CJSU Neamţ.
Totodată, prefectul a insistat pe lucrul în echipă bazat pe schimbul prompt de informaţii.
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ s-a reunit, vineri, în şedinţă pentru a analiza situaţia pregătirii pentru sezonul de iarnă.

Articolul anterior

Deputatul Ionel Arsene a fost ales în conducerea centrală a PSD

Articolul următor

Zeci de poliţişti descind sâmbătă la Roznov!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular