ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ionel Arsene a fost ales în conducerea centrală a PSD

Deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ a fost ales, vineri, în funcţia de secretar executiv pe regiunea de nord-est a PSD. Arsene ocupă astfel o funcţie de conducere în structura centrală a partidului alături de ceilalţi secretari executivi aleşi pe regiunile de dezvoltare.

Alegerea liderului PSD Neamţ pe această funcţie vine ca răsplată pentru susţinerea continuă pentru Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD. De altfel, la alegerile interne, PSD Neamţ s-a clasat pe prima poziţie, între judeţele Moldovei, în ceea ce priveşte votul pentru Liviu Dragnea.

Iniţial, Ionel Arsene viza funcţia de vicepreşedinte al partidului însă pentru că în statut a apărut incompatibilitatea între funcţia de preşedinte de organizaţie şi cea de vicepreşedinte, Arsene a preferat să rămână liderul filialei. Funcţia de secretar executiv regional poate fi ocupată simultan cu cea de preşedinte de filială.

În structurile de conducere ale PSD mai este şi Emilia Arcan, care ocupă funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei.

Pe de altă parte, senatorul Ioan Chelaru nu mai ocupă funcţia de preşedinte al comisiei de etică a partidului.

Surse din PSD susţin că senatorul se pregăteşte pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională.

Articolul anterior

La Școala din Roznov nu miroase bine!

Articolul următor

Prefectul Angheluţă este supărat pe E-ON!

2 Commentarii

  • piata centrala, don.shef, piata centrala.. ca sa nu ma zic de strazi.. vom avea, in schimb, curte domneasca si piste de biciclete.. aferim!..

  • Pe vremea când profesorii din liceu îl distribuiau în ultima bancă atunci când venea vreo inspecție „de la centru”, Ionel Arsene nici nu visa că într-o zi va ajunge președinte PSD Neamț și unul dintre protejați a lui LIviu Dragnea,.

    Dacă vrei să dai o țeapă electorală, ai nevoie de un țepar. Musiu Arsene are toate motivele să se recomande specialist în astfel de „inginerii”: a înregistrat datorii la nu mai puțin de 34 de firme și persoane fizice, prin societatea pe care a deținut-o, Rotercom Tg. Neamț. Ca orice patron care se respectă, Arsene umblă-n Mercedes, iar alții umblă după el, să-și recupereze banii – zeci de miliarde de lei vechi, dacă vreți să vă faceți o idee despre cifre. Printre cei care s-au pârlit la buzunar cu Arsene se află Direcția Generală a Finanțelor Publice Neamț, Direcția Silvică Neamț, Primăria Grumăzești – locul unde a văzut lumina zilei sau întunecimea nopții starostele pesedist, Primăria Tg. Neamț, ITM Neamț, BCR Neamț, Carbochim SA, Bancpost, Primăria Ciohorani și multe societăți comerciale cărora Arsene a decretat că nu e cazul să le mai returneze banii, că așa vrea mușchii lui

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular