ISSN 2457 - 3973

Prefectul George Lazăr, anunț de ultimă oră despre drumul Bicaz – Poiana Largului

Prefectul George Lazăr a continuat seria întâlnirilor cu reprezentanții primăriilor din județ. După Borca și Poiana Teiului, prefectul de Neamț a avut discuții cu primarii, viceprimarii, secretarii și consilierii locali din Ceahlău, Grințieș și Poiana Teiului.

La întâlnirea de marți seara, prefectul Lazăr a făcut un anunț extrem de important pentru locuitorii de pe Valea Bistriței, care vizează drumul național Bicaz – Poiana Largului.

”Am avut discuții bune și constructive despre problemele din zonă și am identificat posibilități reale de sprijin și suport. Am dat asigurări clare că lucrările pe DN 15 Bicaz-Poiana Teiului vor continua și în acest sens avem tot sprijinul Guvernului României. Vremea și nefinalizarea la termen a lucrărilor a dus in acest moment la stagnarea construcției dar avem garanții că lucrarea va fi efectuată și recepționată. Nu există nici o premiză ca lucrările să fie blocate sau nefinanțate”, a declarat prefectul George Lazăr.

Prefectul de Neamț a abordat, în discuțiile cu reprezentanții primăriilor, și situația privind atragerea fondurilor europene, necesitatea de a primi sprijin guvernamental în atragerea de noi finanțări pe investiții cât și solicitările pe fond funciar.
”E important ca pe zona de munte să dezvoltăm turismul și să atragem investiții masive. Întotdeauna, domnii primari vor avea o puternică susținere din partea Guvernului României și a Instituției Prefectului”, a adăugat George Lazăr.

Articolul anterior

ALERTĂ Două fete de 15 ani, căutate de polițiști din Neamț după ce au fost date dispărute

Articolul următor

Colonelul Mitrea pleacă de la ISU Neamţ pe funcţia de inspector şef al ISU Vaslui

Un comentariu

  • De ce lacul Izvorul Muntelui nu este folosit pentru transport? Și pentru localnici (așa cum era acum 30 de ani) și pentru turiști?
    Nu e păcat?
    Mai așteptăm 5 ani ca să se repare niște drumuri, când lacul ar oferi posibilități nenumărate în acest sens.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.