ISSN 2457 - 3973

Prefectul George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): Programul „Anghel Saligny” – o şansă pentru dezvoltarea comunităţilor.

Programul “Anghel Saligny” lansat de premierul României, Florin Cîţu, reprezintă o șansă de dezvoltare pentru multe comunități din România, a declarat prefectul George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ.
Acesta susţine că programul este vital în special pentru acele localităţi care nu pot accesa fonduri europene.
„Avem nevoie ca acest program să devină operaţional cât mai repede, pentru a permite o dezvoltare unitară în România, încât să nu mai existe diferenţe majore între comunitățile locale. Consider că românii de pretutindeni merită să ducă o viață mai bună şi să traiască în localităţi cu un standard de viaţă cât mai civilizat. 50 de miliarde lei urmează să investească Guvernul Florin Cîțu în proiecte de infrastructură rutieră locală, reţele de gaze, de apă și canalizare. Aceste investiții reprezintă o necesitate”, a declarat George Lazăr.
Preşedintele PNL Neamţ a subliniat că este nevoie de maturitate politică în aceste momente din partea partenerilor din coaliția de guvernare, şi de viziune administrativă pentru ca acest program să fie adoptat.
„Lucrurile trebuie gestionate cu bună credință, pentru că acest program este în favoarea românilor. România poate fi o țară mai dezvoltată doar dacă vom investi banii necesari și vom acorda primarilor șansa de a accesa fondurile necesare pentru a aduce plus valoare. “Anghel Saligny” dă o șansă în plus tuturor”, a menţionat preşedintele PNL Neamţ, prefectul George Lazăr.
Reacţia liderului PNL Neamţ vine în contextul crizei politice din guvern declanşată după ce USR PLUS a refuzat să susţină programul de investiţii „Anghel Saligny”.

Articolul anterior

Iulian Bulai: USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva premierului Florin Câțu.

Articolul următor

Deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ): Dumnezeule, ce iresponsabili au ajuns să guverneze România!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *