ISSN 2457 - 3973

Deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ): Dumnezeule, ce iresponsabili au ajuns să guverneze România!

Deputatul PSD Neamţ Oana Bulai condamnă criza politică în care a ajuns România şi susţine că PNL şi USR PLUS sunt vinovate în aceeaşi măsură de această situaţie.
Parlamentarul social-democrat a precizat că agenda actualului guvern trebuia să aibă ca priorităţi situaţia facturilor la energie, care în unele situaţii au crescut enorm, modalitatea în care va începe noul an şcolar sub aspectul pandemiei dar şi situaţia pensiilor amânate de la majorare.
„Nimic din toate acestea nu au mai contat, pentru că PNL și USR-PLUS au decis să arunce în aer întreaga țară provocând o criză politică de proporții. Iresponsabili e puțin spus, mai degrabă inconștienți cărora nu le pasă de răul pe care îl creează românilor! Însă, tot acest circ politic al guvernanților care acoperă adevăratele probleme (prețurile crescute, începerea școlii, pensiile pe care nu le majorează) nu va avea niciun deznodământ. Nici USR-PLUS, nici PNL nu vor renunța la acest mariaj din interes pe care îl au. USR-PLUS nu va pleca de la guvernare. Stau și mă întreb: în decembrie, atunci când au înclinat balanța pentru Cîțu ca prim-ministru, nu știau cei din USR-PLUS ce dezastru e?”, a declarat deputatul Oana Bulai.
Deputatul PSD Neamţ a trimis şi un mesaj către USR PLUS: „Dacă ar fi serioși în privința ieșirii de la guvernare, cei din USR-PLUS ar semna moțiunea PSD împotriva Guvernului Cîțu!”.

Articolul anterior

Prefectul George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): Programul „Anghel Saligny” – o şansă pentru dezvoltarea comunităţilor.

Articolul următor

Eugen Ţapu-Nazare (chestor Senat): USR-PLUS să înțeleagă că actul de guvernare nu e o joacă în curtea școlii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *