ISSN 2457 - 3973

Pregătește UNPR lovitură ”de palat” în Neamț?

Actuala formulă de conducere a Consiliului Județean Neamț ar putea suferi modificări în maxim două luni. Vizat este (din nou) unul dintre cele 2 posturi de vicepreședinte al CJ Neamț iar cei care intenționează să forțeze schimbarea sunt foștii PP-DD-iști, ajunși prin fuziune în UNPR.

Vinerea trecută s-a discutat posibilitatea ca Ciprian Șerban, co-președinte al UNPR să ocupe o funcție de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț. S-au făcut calcule în urma cărora se întrevede o astfel de posibilitate, însă nu la prima ședință a legislativului, din august. Primul pas va fi validarea unui mandat de consilier județean din fostul PP-DD după demisia din calitatea de consilier a Iuliei Șerban. În momentul de față există discuții pe această temă iar numele celui care va intra în CJ Neamț nu a fost stabilit existând păreri diferite.

După validarea mandatului de consilier, UNPR ar urma să inițieze un proiect de hotărâre privind schimbarea unuia dintre vicepreședinți și alegerea pe funcție a lui Ciprian Șerban. Astfel, UNPR Neamț ar face încă un pas important în vederea alegerilor locale din 2016, atunci când progresiștii nu vor candida în alianță ci ca partid de sine stătător. Despre candidații la alegerile locale de anul viitor, într-un material pe care îl vom publica în curând.

 

Articolul anterior

Candidat surpriză de la PNL pentru Primăria Piatra-Neamț?!

Articolul următor

Ro Com Central a semnat contractul de administrare a ştrandului din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *