ISSN 2457 - 3973

Ro Com Central a semnat contractul de administrare a ştrandului din Piatra-Neamţ

Societatea Ro Com Central, cunoscută în special ca proprietară a Hotelului Central, a semnat, cu Primăria Piatra-Neamţ, preluarea administrării ştrandului municipal.

Primarul Dragoş Chitic a declarat pentru newsallert.ro că procesul de predare-primire a tuturor obiectivelor din ştrandul municipal se va încheia până la sfârşitul lunii august.

”Acum se face o inventariere a tot ceea ce ţine de ştrandul municipal urmând ca până pe 1 septembrie să se facă predarea-primirea în trei, adică Primăria Piatra-Neamţ, Perla Invest şi Ro Com Central”, a declarat primarul Dragoş Chitic.

La a doua licitaţie privind administrarea ştrandului, societatea Ro Com Central a fost singura care a depus o ofertă. Potrivit acesteia, societatea va asigura o redevenţă de 25 la sută din încasările totale, de la intrarea în ştrand şi până la chiriile societăţilor din interior. Redevenţa minimă din caietul de sarcini era de 20 la sută.

Societatea Perla Invest nu a îndeplinit criteriile minime de participare la licitaţie din cauza datoriilor către stat dar se pare că va continua să administreze ştrandul şi pe perioada acestei veri. Rămâne de văzut dacă Ro Com Central va apela la experienţa managerului Cătălin Goldan cu privire la administrarea obiectivului.

În ceea ce priveşte nivelul chiriilor din ştrand dar şi preţul biletelor de intrare şi acces la bazine, acestea vor fi stabilite exclusiv prin hotărâre de consiliu local.

Articolul anterior

Pregătește UNPR lovitură ”de palat” în Neamț?

Articolul următor

Pompierii voluntari de la Azochim, cei mai buni din Moldova! Cei de la Taşca, premiaţi pentru fair-play

2 Commentarii

  • obligatoriu trebuie chemat si axinte-petrescu-vacanta mare fiindca are un cuvant de spus.daca nu vine sa returneze bunurile din perioada in care a administrat strandul,la ce io fi trebuit lui roca aceasta belea greu de spus.atentie rusticul este dat lui mata sa se stie de la inceput,

  • In anii din urma Perla Invest considera strandul din Piatra Neamt cel mai bun si profitabil activ al sau, acum acesta este cedat unei societati comerciale, care probabil v-a insemna un lucru bun pe termen scurt prin modernizari, etc. Pe termen lung este posibil ca in functie de cum este redactat contractul de administrare, prin anumite ”CHICHITZE” strandul sa devina proprietatea Ro Com Central.
    Intrebarea fireasca este: De ce d-nul catalin goldan nu a reusit sa administreze profitabil activele Perla?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular