ISSN 2457 - 3973

Premieră la Roznov! După 15 ani, se realizează primele asfaltări ale străzilor!

Zilele acestea, în oraşul Roznov are loc o premieră! După 15 ani în care nu s-a întâmplat nimic, au loc primele asfaltări ale străzilor din sate.

Primarul Vasile Pavăl a declarat că asfaltările vor continua zilele viitoare până la finalizarea lucrările pe toate străzile cuprinse în proiect.

„La începutul lunii august, vă informam că au început lucrările de asfaltarea a străzilor din Orașul Roznov prin Programul Operațional Regional axa prioritară 13. Pentru că lucrările aferente stratului de bază au fost finalizate iar acesta având gradul conform de compactare …..așadar astazi se va proceda la așternerea primului strat de asfalt.Precizăm că pentru eficientizarea lucrărilor și siguranță, circulația pe strada Sub Deal va fi interzisă începând de astăzi (excepție riveranii pe care îi rugăm să parcheze mașinile în curți) iar pe locuitorii din zonă, care tranzitează să folosească rute alternative. În același timp vor începe lucrările de pregătire a stratului de bază pe următoarea stradă Preot Cozma.Așadar, astăzi asistăm la o premieră în orașul Roznov …prima strada asfaltată din ultimi 15 ani”, a declarat primarul oraşului Roznov, Vasile Pavăl.
Asfaltările se realizează în baza unui proiect în valoare de 2 milioane euro accesat de primărie din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional.
Vor fi realizate podețe, rigole, scurgeri și se vor asfalta următoarele străzi: Strada Sub Deal, Strada Preot Cozma, Strada Bărboși, Strada Islazului, Strada Preot Doloiu, Strada Salcâmilor, Strada Luminii, Strada Câmpului, Strada Magnoliei, Strada Rapsodiei, Strada Viitorului, Strada Gutuiului, Strada Crizantemelor, Strada Școlii, Strada Luncii, Strada Țărnii și vor fi amenajate 38 de drumuri laterale pe o lungime de 15 metri. 

Articolul anterior

Pompierii nemţeni, prezenţi la taberele pentru copii din judeţ

Articolul următor

Şefa ISJ Neamţ, inspecţii în teritoriu! „Mă asigur că suntem pregătiţi cum trebuie pentru 5 septembrie!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *