ISSN 2457 - 3973

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene cere demisia premierului Tudose!

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene cere demisia premierului Mihai Tudose! Liderul social-democrat a făcut declarat în fața presei centrale, la intrarea în ședința Comitetului Executiv al PSD, că dacă Mihai Tudose nu va demisiona, va solicita el însuși să își depună mandatul.

”Da, trebuie să demisioneze. Dacă nu demisionează, îi voi cere eu demisia (în CEx – n.r.). Ministrul de Interne nu trebuie să demisioneze”, a declarat Ionel Arsene.

Această declarație este mult mai tranșantă față de cea de sâmbătă, atunci când Ionel Arsene se poziționa clar lângă președintele Liviu Dragnea.

”Responsabilitatea față de cetățean este principala atribuție a unei guvernări. În momentul în care declarațiile celor desemnați să se ocupe de gestionarea destinului României afectează imaginea țării, dar și încrederea românilor în instituțiile statului, atunci suntem într-o situație anormală. Lucrurile au luat o turnură nefastă, atât pentru guvern, cât și pentru PSD în fața românilor iar cei care ne aflam la conducerea partidului trebuie să luăm atitudine, să dăm dovadă de responsabilitate. Trebuie să ne amintim de angajamentele pe care ni le-am luat cu toții în fața românilor și să ne întrunim, în cel mai scurt timp cu putință, într-un Comitet Executiv Național pentru a clarifica situația guvernării în interesul românilor, spre binele acestora, dar și al PSD”, spunea, sâmbătă, Ionel Arsene.

Articolul anterior

Două tentative de înșelăciune prin metoda ”Accidentul”, la Piatra-Neamț

Articolul următor

Bate vântul la Direcția de Taxe și Impozite Piatra-Neamț! Majorările de taxe i-au dezarmat pe pietreni!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular