ISSN 2457 - 3973

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, prezent la semnarea contractului de construire a noului SJU Piatra-Neamţ

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a fost prezent, vineri (17 mai), la semnarea contractului de construire a noului SJU Piatra-Neamţ.

Contractul a fost semnat de ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila şi preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Neamţ, Ion Asaftei.

„Aici, acum, la Neamţ, din punct de vedere al sănătăţii, Guvernul României face istorie cu gândul la viitor. Punem în practică unul dintre cele mai ambiţioase proiecte în domeniul sănătăţii”, a declarat Ion Asaftei.

„Odată cu semnarea acestui contract important pentru judeţul Neamt am reuşit să ajungem la peste 98% grad contractare din PNRR. Şi acest spital ca multe altele va fi finalizat la timp. Procedura se apropie de finalizare, aşteptăm oferte pentru proiectare şi execuţie”, a precizat ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a transmis că Guvernul pe care îl conduce va sprijini toate proiectele judeţului Neamţ.

„Îi mulţumesc în mod special domnului ministru Rafila care s-a implicat direct şi a înţeles importanţa acestui obiectiv în Moldova, la fel ca şi Spitalul Regional de la Iaşi, SJU Bacău, SJU Vaslui, toate prinse pe fonduri europene prin PNRR. Mă bucur foarte mult că am reuşit să închidem astăzi un mit şi o minciună că acest spital nu va prinde viaţă şi nu se va face. Este o investiţie majoră pentru judeţul Neamţ de 1,7 miliarde lei”, a transmis prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ ar urma să aibă 3 corpuri inter-conectate pe o suprafaţă de circa 67.000 metri pătraţi.

Articolul anterior

Traficanţi de droguri din Târgu Neamţ, reţinuţi de procurorii anti-mafia

Articolul următor

La Neamț, PSD a dovedit: S-a semnat contractul de finanțare pentru NOUL SPITAL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ (comunicat de presă)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular