ISSN 2457 - 3973

Primăria începe deratizarea în municipiul Piatra-Neamț

Începând cu data de 19 iunie, Primăria municipiului Piatra-Neamț, prin societatea Consiliului Local – SC Salubritas, va demara acţiunile de dezinsecţie – deratizare pe raza municipiului Piatra Neamţ, pe spaţiile domeniului public și privat al municipalităţii (spaţii verzi, zone recreaţionale), căminele și canalele aferente reţelelor tehnico-edilitare. Lucrările de dezinsecție și deratizare se vor desfășura pe parcursul nopții, pentru a reduce disconfortul  populației și se vor finaliza în data de 03.07.2017. În cadrul acțiunii sunt folosite substanțe aprobate de către  Direcția de Sănătate Publică.

”Informăm cu această ocazie despre obligaţia cetăţenilor cu gospodării individuale, operatorilor economici, instituţiilor publice şi asociaţiilor de proprietari/locatari de a asigura combaterea şi stingerea focarelor determinate de insecte şi rozătoare vectoare, purtătoare de maladii transmisibile şi/sau generatoare de disconfort din gospodăria proprie sau din spaţiile pe care le deţin cu orice titlu”, spun reprezentanții primăriei.

Acțiunea de de dezinsecţie – deratizare se va finaliza cu un control entomologic  pentru evaluarea eficienţei operaţiunilor executate realizat de către personalul specializat din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ.

Articolul anterior

Prefectul Vasile Panaite a găsit soluții pentru detensionarea situației necolectării deșeurilor menajere din Piatra-Neamț

Articolul următor

Artiști valoroși și diversitate de genuri muzicale la ”Vacanțe Muzicale” 2017 (programul complet)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.