ISSN 2457 - 3973

Primăria Piatra-Neamţ anunţă că cele 4 bazine din ştrand sunt închise temporar cel puţin până marţi

Accesul publicului la cele 4 bazine din incinta Ștrandului Municipal Piatra-Neamț nu este permis temporar, în urma unor rezultate neconforme ale calității apei.

În următoarele zile, bazinul mare, bazinul mic pentru copii și cele două bazine din zona VIP vor fi închise clienților pentru a se efectua operațiunile de schimbare și tratare a apei.

În urma unui control efectuat zilele trecute de către Direcția de Sănătate Publică Neamț, au fost prelevate probe din bazine, iar rezultatele de astăzi au arătat că apa este necorespunzătoare din punct de vedere bacteriologic.

Medicii specialiști ai DSP Neamț au dispus suspendarea activității pentru cele 4 bazine, spălarea și dezinfectarea apei.

Marți, 25 iunie, vor fi prelevate din nou probe, urmând ca, în cazul în care rezultatele vor arăta că apa este conformă standardelor de sănătate publică, bazinele să fie redeschise.

Apa din bazinele Ștrandului Municipal este supusă periodic unui proces de tratare, clătire și împrospătare, iar cu frecvență zilnică este analizată din punct de vedere chimic.

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă în satul Malici din comuna Alexandru cel Bun

Articolul următor

Moment solemn la primărie: înfrăţire între Piatra-Neamţ şi oraşul grecesc Istiaia-Aidipsos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular