ISSN 2457 - 3973

Primăria Vânători-Neamț se mută din … hambarul Mănăstirii Neamț!

Administrația locală din comuna Vânători-Neamț va beneficia de o primărie nouă cu fonduri pe celebra Ordonanță 28 (ordonanța Dragnea). Suma repartizată pentru acest proiect este de aproape un milion de euro însă banii sunt deocamdată doar pe hârtie. Lucrările au început însă cu speranța că va veni și milionul de euro mult așteptat.

”Noi am funcționat într-o clădire veche de aproape 100 de ani, care a fost în trecut hambar al Mănăstirii Neamț. Când a fost demolată clădirea s-au găsit zeci de șoareci. Aveam nevoie de această clădire nouă. Acum sperăm să vină și toți banii ca să putem contiua lucrarea și să inaugurăm primăria”, a declarat, pentru newsallert.ro, primarul Adriana Petraru.

În momentul de față, angajații primăriei își desfășoară activitatea în clădirile din spatele fostei primării.

Termenul de finalizare al lucrărilor este de 36 de luni asta dacă firmele care execută lucrarea (ambele din zona Târgu Neamț) vor primi măcar partea de fonduri pentru a derula lucrarea.

Articolul anterior

Scrisoarea de la Petru-Vodă a ajuns pe masa președintelui României! Promulgă Iohannis legea incriminată de călugării părintelui Iustin?

Articolul următor

Liberalii nemțeni strâng semnături pentru demiterea premierului Victor Ponta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular