ISSN 2457 - 3973

Liberalii nemțeni strâng semnături pentru demiterea premierului Victor Ponta!

Organizația județeană a PNL Neamț a demarat la începutul acestei săptămâni campania de strângere de semnături „Semnează-i demisia lui Ponta”.  Potrivit unui comunicat de presă remis newsallert.ro, campania se desfășoară în toate localitățile județului și are ca scop ”conștientizarea cetățenilor în privința proastei guvernări a PSD și, în special, a premierului Victor Ponta”.
Liberalii susțin că nemțenii au semnat în număr mare pentru demisia lui Victor Ponta motiv pentru care PNL Neamț, cu sprijinul tuturor structurilor județene de partid (organizațiile de seniori, tineret, femei și pensionari) va continua campania pe timpul verii.
Co-președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a subliniat că “această campanie este mai oportună ca oricând, demisia lui Victor Ponta și înlăturarea PSD de la guvernare  fiind o necesitate”.  
“Cetățenii județului nostru au nevoie de un Guvern responsabil care să investească în infrastructură, Moldova fiind deficitară la acest capitol. Guvernul girat de PSD și condus de Victor Ponta  nu a investit niciun leu pentru infrastructura Moldovei în trei ani de guvernare, această regiune fiind efectiv scoasă de pe harta dezvoltării infrastructurii. Mai mult, deși există creștere economică,  nivelul de trai al românilor a scăzut. Nu o spun eu, ci datele oficiale ale Institutului Național de Statistică. Prețurile au crescut în perioada mai 2012 – mai 2015, potrivit INS, cu 7,55% . Iar conform datelor aceluiași institut, veniturile familiilor au crescut doar cu 3,9%, cu mult sub nivelul de creștere a prețurilor, acest lucru demonstrând că, în termeni reali, nivelul de trai a scăzut. Nu mai vorbesc despre atitudinea lui Victor Ponta din ultima perioadă, atitudine care afectează imaginea României în plan extern”, a explicat Mugur Cozmanciuc. „Un Guvern PNL  va asigura Moldovei dezvoltare economică, dar și o infrastructură europeană, un Guvern PNL va demara  construcția autostrăzii Tg Mureș- Iași, un Guvern PNL va asigura Moldovei o autostradă!”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, co-președintele PNL Neamț. dragan si cozmanciuc
La rândul lui, co-președintele Alexandru Drăgan a precizat că singura soluție politică viabilă este schimbarea actualului Guvern, ”cu unul capabil să răspundă nevoilor cetățenilor”.
“Sunt convins că premierul ales de PNL, Cătălin Predoiu, va veni cu un Executiv care să răspundă cerințelor comunităților noastre. Avem nevoie de o guvernare responsabilă, iar Victor Ponta este departe de acest deziderat”, a arătat Alexandru Drăgan. Co-președintele PNL  a mai spus că „ viitorul Guvern, cu siguranță al PNL, trebuie să aibă o strânsă colaborare cu primarii, aceștia fiind, de fapt, cei care cunosc problemele comunității”. “Eu sunt primar și consider că Executivul trebuie să se implice în comunitățile unde există probleme de dezvoltare. Într-adevăr, fiecare comunitate trebuie să se gospodărească singură, să-și gestioneze propriul buget, însă există momente când Guvernul trebuie să se implice la nivel regional și local. Județele Moldovei au nevoie de acest ajutor”, a spus primarul Alexandru Drăgan.

 

Articolul anterior

Primăria Vânători-Neamț se mută din … hambarul Mănăstirii Neamț!

Articolul următor

Funeralii în anonimat! O mână de oameni la înmormântarea Angelei Ciochină!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular